Over ons

Tabletpro is dé specialist in professionele tablet- en iPad behuizingen voor zakelijk gebruik. Met onze kennis en ervaring adviseren wij klanten over het gebruik van tablets voor professionele doeleinden. U kunt hierbij denken aan de toepassing van tablets bij beurzen en andere evenementen, voor permanente installatie in kantoren en gebouwen en voor commerciële doeleinden zoals multichannel en point-of-sale. Een deel van ons assortiment bestaat uit 'eigen' producten waardoor wij continue kunnen verbeteren en waar nodig maatwerk kunnen leveren.

Geschiedenis Tabletpro

In 2011, toen duidelijk werd dat tablets steeds vaker voor zakelijke doeleinden ingezet zouden gaan worden, werd Tabletpro opgericht. Apple werd steeds bekender en de grote aantrekkingskracht, het bedieningsgemak en de veelzijdigheid van iPad’s maakte dit product zeer geschikt voor commerciële toepassingen. Tabletpro ontwikkelde zich al snel als specialist op het gebied van veilige tabletbehuizingen, geschikt voor zakelijk gebruik zoals in winkels, showrooms, restaurants e.d.

Specialist tabletbehuizingen

Als leverancier van tablet- en iPad behuizingen levert Tabletpro producten aan (internationale) klanten zoals restaurants, hotels, standbouwers, overheid, gemeenten, dienstverleners, onderwijsinstellingen en retailstores. Dankzij onze focus op de zakelijke markt hebben wij een groot en loyaal klantenbestand opgebouwd variërend van kleine bedrijven en start-ups tot grote multinationals. Hoewel de mogelijkheden van tablets vrijwel onbeperkt zijn kunnen we onze klanten in de meeste gevallen adviseren op basis van de ervaring met andere soortgelijke klanten. 

U kunt op ons rekenen!

Zowel voor verkoop als voor verhuur kunt u bij ons terecht. Heeft u eenmalig een groot evenement waarbij u bezoekers van iPad’s wilt voorzien? Wij ontzorgen u graag. U kunt ons ook met recht perfectionisten noemen. Bij alles wat we doen denken we na over hoe onze klanten het zullen ervaren. Zo kunnen we bijna al onze producten de dag na bestelling al leveren. De producten en de verpakking zijn vanzelfsprekend in onberispelijke staat en we verkopen alleen producten waar we 100% achter staan. Huurt u producten bij ons, dan stellen we de tablets graag kosteloos vooraf voor u in en leveren we stands persoonlijk bij u af. Verder zijn we telefonisch dag en nacht bereikbaar en springen we in de auto om onze klanten uit de brand te halen als dat nodig is. Kortom: u kunt op ons rekenen!