Verhuur

Verhuur

Huren is wat ons betreft meer dan alleen het product. Als u bij ons huurt dan is service en flexibiliteit inbegrepen. Bezorgen of ophalen in het weekend of 's-avonds? Geen probleem. Binnen een paar uur iets nodig? Bel ons. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken en stoppen niet voordat u tevreden bent.

iPad huren

Wilt u een klein of groot aantal iPad's huren? Tabletpro beschikt over de nieuwste iPad's waaronder de iPad 9.7-inch, iPad 10.2-inch en iPad Pro12.9-inch. Is er geen WiFi op de plaats van gebruik? Huur dan een iPad met 4G simkaart voor mobiele data op elke plaats.

Lees meer over iPad huren

iPad Pro huren

De iPad Pro 12.9-inch is door zijn grote scherm uitstekend geschikt voor presentaties. Huur een iPad Pro en presenteer uw product, idee of voorstel op een fraaie en vooral professionele wijze aan uw relatie of potentiële opdrachtgever. Ook verkrijgbaar met een 4G dataverbinding.

Lees meer over iPad Pro huren

iPad zuil huren

Tabletpro verhuurt iPad zuilen voor beurzen en evenementen. Wilt u iPad zuilen huren voor een productpresentatie, een bedrijfsevenement of een beurs? Wij bezorgen en installeren iPad zuilen op elk gewenste locatie.

Lees meer over iPad zuil huren

Mobiele router huren

Hoewel we content als filmpjes, PDF documenten en presentaties voor u op de iPad's kunnen installeren is een goede mobiele dataverbinding in veel gevallen noodzakelijk. Is er op uw locatie geen WiFi of is de WiFi verbinding onbetrouwbaar dan verhuren wij routers die gebruik maken van een mobiel datanetwerk (van T-Mobile). U kunt met meerdere apparaten inloggen op het WiFi netwerk van de router.

Zoekt u iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons op, wellicht kunnen we het toch voor u verzorgen.