Tabdoq

Tabdoq

Op basis van onze ervaring en feedback van klanten heeft Tabletpro de Tabdoq producten ontwikkeld. De Tabdoq range is ontworpen voor commercieel gebruik zoals op beurzen, in winkels, showrooms, ziekenhuizen, kantoren, enz. De Tabdoq tablet en iPad houders hebben een moderne en aantrekkelijke vormgeving waardoor deze in vrijwel elke omgeving goed tot hun recht komen. De Tabdoq range bestaat vloerstandaards voor iPad, wandhouders voor Samsung Galaxy TAB, wandhouders voor iPad, tablet houders voor Samsung Galaxy TAB en iPad houders voor iPad en iPad Pro. Op deze pagina vindt u de volledige Tabdoq range.

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

31 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vloerstandaard voor iPad

De Tabdoq vloerstandaard voor iPad is verkrijgbaar voor alle iPad's m.u.v. de iPad mini. Er is een versie voor de 9.7-inch modellen (iPad Air 1, iPad Air 2, iPad 2017 en iPad 2018) en een versie voor iPad 10.2-inch en iPad Pro 10.5-inch. Verkrijgbaar in wit en donkergrijs. De iPad kan eenvoudig in de zuil worden geplaatst en is met het ingebouwde slot beveiligd tegen diefstal. Door de lichte buiging staat de Tabdoq zeer stabiel en kan eventueel aan de vloer verankerd worden. De prettige werkhoogte zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De Tabdoq vloerstandaard voor iPadwordt o.a. gebruikt in de winkels van Coolblue en bij tal van andere bedrijven en instellingen. De Tabdoq iPad zuil wordt ingezet als informatiezuil, feedbackzuil, bestelzuil en voor vele andere interactieve toepassingen. 

Vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch

Het indrukwekkende schermformaat en de gebruiksvriendelijkheid van de iPad Pro 12.9-inch maakt deze grote iPad zeer geschikt voor commerciële doeleinden. De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch is speciaal ontworpen om de unieke kenmerken van deze grote iPad optimaal te benutten. De Tabdoq iPad Pro vloerstandaard wordt o.a. gebruikt in enkele stationswinkels van Ako. De Tabdoq iPad vloerstandaards worden geleverd inclusief een 2 meter lightning of USB-C kabel, afhankelijk van het model.
Bestel de Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch in onze webshop, verkrijgbaar in Landscape (liggend) en Portrait (staand) oriëntatie.

Kenmerken

  • Constructie van metaal, afgewerkt met hoogwaardige poedercoating
  • Veilig afsluitbaar door ingebouwd slot (inclusief twee sleutels)
  • Verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen (andere kleuren tegen meerprijs)
  • Verzwaarde voet, mogelijkheid voor bevestiging aan de vloer
  • Geleiders om de USB kabel netjes uit het zicht te houden
  • Optioneel met achterplaat set (Tabdoq Deluxe)

Tabdoq 2.0

De Tabdoq 2.0 range bestaat uit iPad en tablet tafelstandaard en wandhouders ontworpen door de vormgevers van Kommerkors. Dit exclusieve ontwerpbureau werkt voor toonaangevende fabrikanten in heel Europa en bedacht de fraaie vormgeving van de Tabdoq tablet houder. De Tabdoq 2.0 range bestaat uit tabet tafelstandaards voor Samsung Galaxy TAB, iPad tafelstandaards, tablet wandhouders voor Samsung Galaxy TAB en iPad wandhouders.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.