Displine

Displine

Displine iPad en tablet houders zijn op vele manieren bijzonder. Als u kiest voor Displine krijgt u veel meer dan alleen een tablet houder. Met Displine krijgt u een stukje uitgekiend design waarbij niets aan het toeval is overgelaten. De essentie van de Displine tablet en iPad houders is dat ze bestaan uit slechts een klein aantal onderdelen die heel gemakkelijk in elkaar passen. Daarnaast zijn de Displine producten zeer sterk dankzij goede engineering en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Displine Companion: helder design, eenvoudig en modern, oogt fraai en sterk, gemaakt van aluminium, gepoedercoat.

Displine Dame: omsluit de iPad met z'n massieve en slanke design. Vormt één oppervlak samen met de tablet. Gemaakt van aluminium, gepoedercoat of geanodiseerd.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tablet en iPad wandhouders voor uw smart home

Tablets en iPad's zijn fantastische apparaten voor de aansturing en bediening van uw smart home. Met de Displine Dame Wall en Displine Companion iPad en tablet houders, wordt uw tablet een veelzijdig bedieningspaneel voor domotica en smart home toepassingen. Door uw tablet of iPad aan de wand te monteren is deze altijd beschikbaar op een vaste plaats. De Displine Dame Wall Home voor iPad beschikt over een ingebouwde oplaad mogelijkheid en is aan een kant open waardoor je de iPad er gemakkelijk in- en uitschuift. Het tijdloze design en de hoogwaardige afwerking van de Displine tablet en iPad houders voegen een esthestische dimensie toe aan uw interieur.

Veilige tablet en iPad wandhouders voor bedrijven

Met de Displine iPad en tablet wandhouders wordt uw tablet of iPad een elegante aanvulling van uw kantoor, winkel of andere zakelijke of commerciële omgeving. De Displine iPad wandhouders en de bijpassende oplaad accessoires zorgen ervoor dat de iPad continue wordt bijgeladen en veilig is tegen ongevraagd verwijderen. De Displine iPad wandhouders zijn uitermate geschikt voor bediening van ruimtes, het managen van vergaderruimtes en om belangrijke informatie te tonen aan uw medewerkers en klanten.

Dankzij het elegante design en de hoogwaardige afwerking passen de Displine tablet wandhouders naadloos in elke zakelijke en commerciële omgeving. Displine iPad wandhouders geven uw kantoorruimte een visueel aantrekkelijke, moderne, en professionele uitstraling.

Toepassingen

De producten van Displine zijn ontworpen voor de dynamische, veelzijdige en veeleisende tablet markt. Omdat ze zowel elegant als robuust zijn, blinken ze uit in ontelbare toepassingen. Boetieks, restaurants en café's vertrouwen op Displine tablet houders voor point of sale toepassingen. De Displie tafel- en vloerstandaards functioneren als feedback punt, check-in terminals en voor entertainment. Displine tablet wandhouders worden door heel Europe toegepast voor smart home doeleinden en in kantoren. Daarnaast vertrouwen talloze hotels, restaurants en museums op de Displine tablet houders en iPad houders als een onmisbaar onderdeel bij de automatisering van gebouwen.