Heckler Design

Heckler Design

Heckler Design uit Phoenix Arizona ontwerpt en produceert onder meer tablet houders met een onderscheidend design dat uitblinkt in eenvoud en functionaliteit. Heckler Design is vooral bekend van de WindFall Stand, een iPad houder van staal met een poedercoat afwerking, die ontworpen is voor zakelijke iPad toepassingen zoals op iPad gebaseerde kassasystemen en andere min of meer permanent gebruik. Tabletpro importeert de producten van Heckler Design en levert de meeste producten uit voorraad.

Producten 1-32 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-32 van 41

Van hoog naar laag sorteren

Over Heckler Design

Heckler Design is een in Phoenix, Arizona gevestigd ontwerp- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van hoogwaardige, moderne en functionele producten voor thuis en op kantoor. Het bedrijf is opgericht met als doel elegante, minimalistische en goed ontworpen producten te leveren die zowel mooi als functioneel zijn. De producten die door Heckler Design worden aangeboden variëren van tablet- en iPad-standaards, wandsteunen, bureaus en andere kantooraccessoires. De ontwerpen van het bedrijf worden gekenmerkt door hun strakke lijnen, het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

Heckler Design zet zich in voor het produceren van producten die zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als gebouwd om lang mee te gaan. Het bedrijf werkt met een team van ervaren ontwerpers en ingenieurs om ervoor te zorgen dat elk product volgens de hoogste normen wordt vervaardigd. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en staal, die zijn geselecteerd vanwege hun duurzaamheid, sterkte en schoonheid.

Heckler iPad-standaards en muurbeugels

Heckler Design is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige iPad-standaards en muurbeugels en biedt een reeks producten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Hun iPad-standaards zijn ontworpen om uw tablet stevig vast te houden, in de perfecte hoek voor comfortabel kijken en gebruik.

Of u uw iPad nu gebruikt voor werk, entertainment of gewoon om te browsen, de iPad-standaards en wandhouders van Heckler bieden een stabiel en comfortabel platform waarmee u uw tablet gemakkelijk gedurende langere tijd kunt gebruiken.

Naast hun functionele voordelen zijn de iPad-standaards en muurbeugels van Heckler ook stijlvol en voegen ze een vleugje moderne elegantie toe aan uw werkruimte of woonkamer. Met strakke lijnen en een slank, minimalistisch ontwerp zijn deze standaarden de perfecte aanvulling op uw tablet en zien ze er geweldig uit in elke omgeving.

Heckler AV-karren

Heckler Design is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige AV-karren en biedt een reeks producten die zijn ontworpen om het vervoeren en opzetten van audiovisuele apparatuur te vergemakkelijken. Of u nu een presentatie of evenement voorbereidt of gewoon uw apparatuur van kamer naar kamer moet verplaatsen, Heckler AV-karren bieden een handige en betrouwbare oplossing.

Deze karren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Ze zijn ook ontworpen met het oog op functionaliteit en veelzijdigheid en bieden een reeks functies die het gemakkelijk maken om uw apparatuur te vervoeren en op te stellen.

Met hun verstelbare planken, kabelbeheersystemen en vergrendelbare wielen bieden Heckler AV-karren een veilig en stabiel platform voor uw apparatuur. Ze bieden ook voldoende opbergruimte, waardoor het gemakkelijk is om je kabels, adapters en andere accessoires geordend en binnen handbereik te houden.

Naast hun functionele voordelen zijn Heckler AV-karren ook stijlvol en ontworpen om elk interieur aan te vullen. Met een strak, minimalistisch design en hoogwaardige materialen zijn deze karren de perfecte aanvulling op uw werkruimte, vergaderruimte of evenementopstelling

Heckler WindFall

WindFall is de naam die Heckler Design heeft gegeven aan alle producten voor tablets en point-of-sale. Zo zijn er bijvoorbeeld WindFall stands, WindFall frames en WindFall wall mounts.

Point of sale

Heckler Design heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van tablets voor retail en met name voor point of sale toepassingen. De WindFall stands worden wereldwijd gebruikt als tablet en iPad kassa's, met name in kleine winkels en horeca bedrijven. Made in USA!