Bouncepad Click - Universele tablet / iPad houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
vBP-CLK-B
€ 199,65 € 165,00

De Bouncepad Click is een universele tablet standaard en docking station geschikt voor vrijwel elke tablet en iPad. De Click biedt een buitengewoon stijlvolle en functionele manier om je tablet of iPad te beveiligen zonder concesssie te doen op het gebied van mobiliteit. 

De Click tablet en iPad docking station houdt je tablet veilig en opgeladen terwijl je 'm met een druk op de knop ontgrendelt. Met het ingebouwde slot kun je de quick relase button ook vergrendelen zodat je tablet of iPad veilig op het docking station blijft.

Ideaal voor point-of-sale en ander commercieel gebruik in winkels, horeca en dienstverlening. Click bevestig je aan een tafel, balie of aan de wand. De roterende basis maakt het gemakkelijk om het scherm te delen met je klanten.

 

Plus-en minpunten

+  Geschikt voor vrijwel elke tablet
+  De tablet is gemakkelijk in- en uit de houder te krijgen
+  De puck is handig bij het vasthouden
-  De puck moet op de achterzijde van de tablet geplakt worden

Stel een product vraag
Specificaties

Compatibiliteit

  • Universeel

Afmetingen

  • Breedte: 125 mm
  • Hoogte: 107 mm
  • Dikte: 125 mm

Gewicht

  • 0.96 kg
Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard
Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click - Universele tablet / iPad houder Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard Bouncepad Click Universele iPad/tablet tafelstandaard
Product informatie

 

Bouncepad Click tablet docking station is geschikt voor elke iPad en tablet. Gebruik de houder vrijstaand of schroef hem aan de balie of wand of verzeker hem met een kabelslot.

Compact

De Bouncepad Click is klein, maar zeer robuust. De houder plaatst de iPad of tablet op een hoek van 30 graden, voor comfortabele interactie. Om gemakkelijk je content te delen is de voet van de houder roteerbaar, ook als je de houder vastschroeft de balie.

Beveiliging

Om uw tablet in de houder te plaatsen, plaats je een zelfklevende puk aan de achterkant van je tablet. Deze puk past perfect in de houder, en schuift makkelijk in en uit de houder. De Bouncepad Click heeft echter een ingebouwd slot, waardoor de iPad desgewenst vast komt te zitten in de houder. Ook de houder zelf is diefstalbestendig. Je kunt deze gemakkelijk vastschroeven aan de balie of aan de wand, zodat deze nergens heen gaat.

Dock & Go

Click je tablet in de basis en ontgrendel 'm met een druk op de knop. Voor extra veiligheid vergrendel je de quick release button met het ingebouwde slot.

Microsuction

Dankzijn 'microsuction' technologie kleeft de basis van de Click als het ware aan het tafelblad vast. Daardoor is het niet nodig om gaten te boren of dubbelzijdig tape te gebruiken terwijl de Click toch vast staat. Voor extra veiligheid of bij bevestiging aan de wand is het wel mogelijk om de Click ook met schroeven vast te zetten.

Universeel

Bouncepad Click is écht universeel. De bijgeleverde zelfklevende puck past op werkelijk alle tablets. je tablet in de basis en ontgrendel 'm met een druk op de knop. Voor extra veiligheid vergrendel je de quick release button met het ingebouwde slot.

Slim kabel management

Ook met de voedingskabel van de tabet of iPad is rekening gehouden. Deze voer je netjes door de basis van de Click heen zodat hij altijd onder handbereik is.

Eenvoudig scherm delen

De Bouncepad Click draait 340° waardoor je de tablet eenvoudig naar iemand aan de andere kant van de tafel of balie draait.

Portrait of Landscape

De puck die onderaan de tablet of iPad wordt bevestigd is vierkant waardoor je de tablet zowel liggend (Landscape) als staand (Portrait) in de basis kunt clicken.