Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
counter
€ 260,15 € 215,00

De Bouncepad Counter is een beveiligde, laag liggende, vrijstaande tablet kiosk ontworpen voor makkelijke interactie vanaf de tafel of balie. Deze vrijstaande tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

Stel een product vraag
Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder
Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder Bouncepad Counter vrijstaande tablet en iPad houder
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Vrijstaande basis maakt de houder makkelijk over de tafel te verplaatsen
  • Biedt ferme stabiliteit met een minimale voetafdruk zonder permanente bevestiging
  • Kan worden beveiligd met een versterkte kabel voor extra beveiliging
  • Kan gemonteerd worden in portrait of landscape afhankelijk van uw content
  • Kabels zijn netjes aan de binnenkant verborgen zodat uw apparaat opgeladen blijft zonder de rommelige bekabeling

Niet boren

De basis maakt het makkelijk de houder over de tafel te verplaatsen en geeft robuuste stabiliteit met een klein contactoppervlakte, dit alles zonder de houder vast te hoeven schroeven.

Discreet ontwerp

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu opgeladen te houden zonder het nadeel van rommelige kabels.

Extra beveiliging

Als u houdt van extra veiligheid kunt u de Counter gemakkelijk vastbinden met een van onze versterkte kabelsloten. De houder blijft op deze manier eenvoudig te verplaatsen. Maak de kabel simpelweg vast aan een vast punt en gebruik de houder in vele verschillende omgevingen.

Portrait of Landscape

De tablethouder kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Levertijd van Bouncepad producten

De meeste Bouncepad producten worden geassembleerd door Tabletpro in Nederland en dezelfde of volgende werkdag verzonden. Voor sommige minder vaak verkochte tablets worden de assemblage in het Verenigd Koninkrijk gedaan en is de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen. Dat geldt ook voor de opties pin-hole-power, audio-port, rear-camera exposure en Tilt.