Bouncepad Counter Flex

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
counter-flex
€ 296,45 € 245,00

De Bouncepad Counter Flex is een beveiligde, vrijstaande verstelbare tablet kiosk ergonomisch ontworpen voor makkelijke interactie vanaf de balie, tafel, of bureau. Dankzij de verstelbare hals is de houder flexibel te positioneren om uw tablet vanaf de perfecte hoek te presenteren. De vrijstaande houder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en aan u geleverd vanuit Nederland. Levertijd: 3-4 werkdagen. Verzendkosten: € 10,- per bestelling.

Product Inquiry
Bouncepad Counter Flex
Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Vrijstaande basis maakt de houder makkelijk over de tafel te verplaatsen
  • Biedt ferme stabiliteit met een minimale voetafdruk zonder permanente bevestiging
  • Zorgt voor maximale interactie zonder comfort of veiligheid te verminderen
  • Hals is gemaakt van sterke legeringen zodat uw houder na het buigen op zijn plaats blijft
  • Kan worden beveiligd met een versterkte kabel voor extra beveiliging

Niet boren

De basis maakt het makkelijk de houder over de tafel te verplaatsen en geeft robuuste stabiliteit met een klein contactoppervlakte, dit alles zonder de houder vast te hoeven schroeven.

Flexibele positie

Deze tablethouder zorgt voor maximale interactie zonder comfort of veiligheid te verminderen. De sterke hals van metaallegeringen is zo ontworpen dat hij niet in de war kan raken. Eenmaal in positie gebogen, blijft de houder in positie gebogen.

Discreet

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu opgeladen te houden zonder het nadeel van rommelige kabels.

Portrait of landscape

De tablethouder kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Extra beveiliging

Als u houdt van extra veiligheid kunt u de Counter gemakkelijk vastbinden met een van onze versterkte kabelsloten. De houder blijft op deze manier eenvoudig te verplaatsen. Maak de kabel simpelweg vast aan een vast punt en gebruik de houder in vele verschillende omgevingen.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Counter Flex
Waardering