Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
eddy
€ 169,40 € 140,00

Eddy is onze premium tablet standaard voor stijl-bewuste klanten. Het draaiende voetstuk en de kantelende houder maken deze tablet tafelstandaard perfect voor gebruik in vele verschillende situaties.

Stel een product vraag
Bouncepad Eddy
Bouncepad Eddy Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder Bouncepad Eddy universele iPad en tablet houder
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Veel verschillende tablets passen in de houder, u zit dus niet aan één apparaat vast
  • Vrijstaande basis zorgt ervoor dat u de Eddy makkelijk kan verplaatsen
  •  Draaiend voetstuk en kantelende houder maken het makkelijk om het scherm te delen
  • Ingewerkt kabelbeheer om uw tafel netjes te houden
  • Meerdere mogelijke beveiligingsmaatregelen
  • Houdt de tablet veilig in positie

Toekomstbestendig

Geen zin om aan één tablet vast te zitten? De houder past op vrijwel alle populaire tablets, dus ook veel toekomstige appareten zullen in de houder passen.

Soepele basis

De basis van de tablethouder geeft de perfecte hoeveelheid wrijving. Hij glijdt over de tafel wanneer het moet, en blijft keurig op zijn plek tijdens gebruik.

Gemakkelijk scherm delen

Eddy’s draaiende 350° voetstuk maakt dat u het scherm gemakkelijk met mensen rondom u kunt delen, daarnaast kunt u de hoek van het scherm met 90° zelf bepalen.

Slim kabelbeheer

Ingewerkt kabelbeheer helpt u de tafel netjes te houden, met begeleiding ontworpen om stress op de kabel te verminderen.

Beveilig uw standaard

Eddy biedt meerdere beveiligingsopties om aan verschillende behoeften te voldoen. Kies voor een vrijstaande houder, de houder aan een oppervlak bevestigen, of beveilig de houder met een Kensington slot.

Bevestig uw tablet

Klem uw tablet tussen de kaken van de Eddy en houdt hem strak op zijn plek met de meegeleverde inbussleutel. Eenmaal verzekert zal uw tablet geen krimp meer geven.