Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
flex
€ 278,30 € 230,00

De Bouncepad Flex is een beveiligde, aanpasbare tablet kiosk, ergonomisch ontworpen voor makkelijke interactie vanaf de balie, tafel, of bureau. De flexibele hals geeft u de vrijheid de houder te positioneren naar uw comfort. De tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en aan u geleverd vanuit Nederland. Levertijd: 5-7 werkdagen. Verzendkosten: € 10,- per bestelling.

Stel een product vraag
Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder
Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder Bouncepad Flex veilige tablet en iPad gooseneck houder
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Zorgt voor maximale interactie zonder comfort of veiligheid te verminderen
  • Sterke maar soepele hals gaat lang mee
  • Houdt uw tablet op zijn plaats en achter slot en grendel
  • Kabels zijn netjes aan de binnenkant verborgen zodat uw apparaat opgeladen blijft zonder de rommelige bekabeling
  • Kan gemonteerd worden in portrait of landscape modus

Flexibele positie

Wat de Flex bijzonder maakt, u kunt de iPadhouder draaien en buigen in naar elke kant die u wil. Flexibele bewegingen zorgen voor maximale interactie zonder comfort of veiligheid te verminderen.

Robuuste techniek

De Flex ziet er buigbaar uit, maar onderschat het niet. De sterke maar soepele hals is een indrukwekkend stuk techniek, gemaakt om een lange tijd mee te gaan terwijl de houder uw tablet veilig houdt.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Slimme stroomopties

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu opgeladen te houden zonder het nadeel van rommelige kabels.

Aanpasbaar

De tablethouder kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.