Bouncepad Go verstelbare tablethouder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
go
€ 66,55 € 55,00

Maak kennis met Go, de veelzijdige tabletstandaard die je tabletgebruik naar een hoger niveau tilt. Of je nu aan het streamen bent, een videogesprek voert of je e-mails bijwerkt, met Go pas je gemakkelijk de hoogte en hoek aan voor een verbeterde ervaring. Bovendien kun je het door het compacte ontwerp gemakkelijk in je tas stoppen en meenemen waar je ook gaat. Gemaakt van een stevige combinatie van spuitgietaluminium en rubber, is Go verkrijgbaar in vier verschillende kleuren om bij je stijl te passen. Go is compatibel met alle maten en merken tablets en is daarmee de ultieme draagbare oplossing voor tabletgebruik.

Stel een product vraag
Adjustable tablet stand - Bouncepad Go
Adjustable tablet stand - Bouncepad Go Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder Bouncepad Go verstelbare tablethouder
Product informatie

Gemakkelijke verstelbaarheid voor maximaal comfort

Ervaar moeiteloze interactie met je tablet dankzij het verstelbare ontwerp van Go. Pas de hoogte en hoek eenvoudig aan om de perfecte kijkpositie te vinden, of je nu aan een presentatie werkt of je favoriete serie binge-watched.

Hoog draagbaar ontwerp

Klein genoeg om in je tas te passen, maar stevig genoeg om je tablet veilig vast te houden; Go is je ideale reisgenoot. Het is perfect voor professionals onderweg, studenten die een draagbare studiehulp nodig hebben, of iedereen die van zijn tablet wil genieten zonder gedoe.

Gebouwd om lang mee te gaan

Met een robuuste 50/50-constructie van spuitgietaluminium en rubber, is Go ontworpen om lang mee te gaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat je tablet veilig wordt vastgehouden, terwijl je werkblad beschermd blijft tegen krassen en deuken.

Universele compatibiliteit

Van de iPad Mini tot de iPad Pro en alle tablets daartussenin; Go heeft je gedekt. Het universele ontwerp werkt in zowel liggende als staande oriëntaties, waardoor het een veelzijdige keuze is voor al je tabletwensen.

Kies je stijl

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je opstelling met Go's reeks kleuropties. Of je nu van kleurrijk houdt met blauw en geel, of een minimalistische aanpak met zwart of wit verkiest, er is een Go die bij je stijl past.

Te overwegen gebruiksscenario's

Als je een bedrijf runt, kan Go dienen als een draagbaar point-of-sale (POS)-systeem, gemakkelijk aan te passen voor zowel de klant als de bediener. Het is ook een uitstekende keuze voor kunstenaars die tablets gebruiken voor digitaal tekenen, en biedt een stabiel en verstelbaar platform voor verschillende creatieve projecten.