Bouncepad Link iPad wandhouder / tafelstandaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
VBP-LINK-IPAD
€ 175,45 € 145,00

Bouncepad Link is een moderne iPad kiosk en veelzijdig inzetbaar. De iPad houder is gemaakt voor iPad 7/8/9/ 10.2-inch en iPad 10 10.9-inch. De Link heeft kabelmanagement, extra beveiliging, PoE compatibiliteit, en kan gebruikt worden als tafelstandaard en muurhouder. Van een een ‘point of sale’ systeem tot een receptiedesk, Bouncepad Link kan overal worden ingezet.

Stel een product vraag
Specificaties

Compatibiliteit

 • iPad 7 10.2-inch
 • iPad 8 10.2-inch
 • iPad 9 10.2-inch
 • iPad 10 10.9-inch

Afmetingen

 • Breedte: 309 mm
 • Diepte: 216 mm
 • Hoogte: 74 mm

Gewicht

 • 1.3 kg

Kleuren

 • Wit
 • Zwart
 • Blauwgroen
Bouncepad Link black white teal ipad mount
Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount Bouncepad Link black white teal ipad mount
Product informatie

Bouncepad Link is een professionele iPad houder met ingebouwde oplaad- en beveiligingsfuncties. Bevestig de Link aan de muur of balie, of laat de houder los op tafel staan. Geschikt voor iPad 7/8/9/10 en PoE.

iPad mount

Het robuuste frame van Bouncepad Link is gemaakt van gegoten aluminium. Aan de voorkant wordt uw iPad beschermt door een nylon faceplate met glazen vulling. Zelfs met al deze bescherming blijven de functies van uw iPad toegankelijk; denk aan het volume, de frontcamera, home button, en meer.

Tafelstandaard en wandhouder

Bouncepad Link is zowel een iPad tafelstandaard als iPad wandhouder. Dankzij de lage hoek van de houder kan deze in beide gevallen comfortabel gebruikt worden. Voor extra flexibiliteit kan Bouncepad Link kan ook los op de tafel staan.

Beveiliging

Om uw iPad te beveiligen beschikt de iPad houder over een met glas gevulde nylon faceplate. Deze faceplate wordt met 6 beveiligingsschroeven vastgezet. Wanneer de houder vrijstaand blijft, kan deze worden vastgemaakt met een Kensington kabelslot. Zo kan de houder niet verdwijnen, maar blijft deze toch flexibel te verplaatsen (Kensington slot apart verkrijgbaar).

PoE

Bouncepad Link houdt kabels netjes uit het zicht. Kabels kunnen via de achterkant de houder in, en gaan binnendoor naar de iPad. Binnenin de houder bevindt zich ruimte voor een PoE adapter. Dit brengt vele opties voor stroom- en datavoorzieningen naar uw iPad.

Zoom Meeting Room Controller

De iPad houder is ontworpen met de Zoom Meeting Room Controller App in het hoofd. De lage hoek van de houder zorgt voor een comfortabele kijk op het scherm. Weggewerkte oplaadkabels houden de iPad langdurig opgeladen. Ook de knoppen van de iPad blijven toegankelijk. Kortom; Link is de ideale Zoom room controller.

Bouncepad

Het Bouncepad assortiment van veilige vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders veranderen iPads en tablets in geweldige zakelijke tools. De afsluitbare behuizing houdt uw tablet veilig en opgeladen terwijl de kabel aan het zicht is onttrokken. We hebben een breed scala aan mogelijkheden voor aan de muur, op een bureau of tafel en losstaand op de vloer.

De producten van Bouncepad worden na bestelling geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en aan u geleverd vanuit Nederland. Houd rekening met een levertijd: 5-7 werkdagen.