Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
lounge
€ 223,85 € 185,00

De Bouncepad Lounge is een bekabelde tablet kiosk, ontworpen met oog op comfort en eenvoudige interactie. Compleet met versterkte oplaadkabel. De tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

Stel een product vraag
Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel
Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel Bouncepad Lounge veilige tablet / iPad behuizing met staalkabel
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Versterkte 2m oplaadkabel maakt de houder veilig maar verplaatsbaar
  • Stabiliteit door de unieke driehoekige standaard en twee subtiele voetjes
  • Makkelijk om te verplaatsen, delen, en te schuiven
  • Perfect voor gebruik met de open achter camera extra voor de behuizing
  • Simpele en vloeiende installatie

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Kabelbeveiliging

De versterkte 2m oplaadkabel zorgt ervoor dat uw tablet altijd beveiligt, vastgebonden, en opgeladen blijft. De kabel is ingesloten met een flexibel nylon gaas en zit aan de Bouncepad behuizing vast. Deze kan ook aan een vaste beugel worden vastgezet in de buurt van een stroombron.

Gemaakt voor comfort

Ontworpen voor ontspannen ruimtes zoals wachtkamers en galerijen, de Lounge is gecreëerd met het oog op comfort. De ergonomische houder is gemakkelijk te verplaatsen, te delen en over de tafel te schuiven en stimuleert daarmee betrokkenheid.

‘Open achter camera’ extra

De flexibiliteit van de Bouncepad Lounge maakt hem perfect te combineren met de ‘rear camera exposure’ extra. Hiermee wordt de achter camera niet geblokkeert en kan de gebruiker QR codes, tickets, en documenten scannen, of foto’s maken en delen op evenementen.

Eenvoud in ontwerp

De stabiliteit van de tablethouder komt door de unieke driehoekige standaard en twee subtiele voetstukjes, een simpel maar slim ontwerp waarmee de houder luiert op uw tafel.

Duurzaam ontwerp

De indrukwekkende bouw maakt dat de houder dagelijks fors gebruik kan weerstaan, zonder toezicht.

Levertijd van Bouncepad producten

De meeste Bouncepad producten worden geassembleerd door Tabletpro in Nederland en dezelfde of volgende werkdag verzonden. Voor sommige minder vaak verkochte tablets worden de assemblage in het Verenigd Koninkrijk gedaan en is de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen. Dat geldt ook voor de opties pin-hole-power, audio-port, rear-camera exposure en Tilt.