Bouncepad Swivel 60

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
swivel-60
€ 260,15 € 215,00

De Bouncepad Swivel 60 is een beveiligde, draaiende tablet kiosk, ontworpen voor gemakkelijke interactie vanaf de tafel of balie. Deze vrijstaande tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

Product Inquiry
Bouncepad Swivel 60 rotating tablet / iPad stand
Bouncepad Swivel 60 rotating tablet / iPad stand Bouncepad Swivel 60 rotating tablet / iPad stand Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60 Bouncepad Swivel 60
Product informatie

Klantvriendelijk

Eenmaal vastgezet, zal de Swivel 60 zich niet veroeren. Met behulp van de draaiende arm, maakt deze tafelstandaard het delen van informatie met uw klanten eenvoudig en klantvriendelijk.

Alles op een rij

Bevestig meerdere Swivel 60’s in een overzichtelijke rij om een praktische iPad ‘browsing bar’ te creëren voor uw klanten.

Duurzaam ontwerp

De indrukwekkende bouw maakt dat de houder dagelijks fors gebruik kan weerstaan, zonder toezicht.

Slimme stroomopties

Het uiterlijk is niet alles, maar is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu op te laden, zonder het nadeel van rommelige kabels.

Portrait of landscape

De tablethouder kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Swivel 60
Waardering