Bouncepad Universal Card Reader Mount

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V-PP-UM-W
€ 48,40 € 40,00

Transformeer uw iPad in een handige zelfbedieningsbetaalstation met de Universal Card Reader Mount, speciaal ontworpen om naadloos te werken met onze Bouncepad tablet kiosken. Nu kunt u uw klanten in staat stellen om moeiteloos door uw assortiment van producten en diensten te bladeren, bestellingen te plaatsen en betalingen te voltooien, alles in één intuïtieve oplossing.

Stel een product vraag
Bouncepad Universal Card Reader Mount
Bouncepad Universal Card Reader Mount Bouncepad Universal Card Reader Mount Bouncepad Universal Card Reader Mount Bouncepad Universal Card Reader Mount Bouncepad Universal Card Reader Mount Bouncepad Universal Card Reader Mount Bouncepad Universal Card Reader Mount
Product informatie

Compatibel met alle USB-aangedreven kaartlezers

Onze Universal Card Reader Mount is ontworpen om een breed scala aan USB-aangedreven kaartlezers te accommoderen, ongeacht hun grootte of type. Met zijn veelzijdige ontwerp kunt u eenvoudig uw favoriete kaartlezer integreren voor een probleemloze betaalervaring.

Efficiënt beheer van USB-kabels

Zeg vaarwel tegen kabelwarboel. Deze mount beheert de USB-oplaadkabel efficiënt, zodat u een opgeruimde en georganiseerde opstelling heeft. Geen verwarde draden of rommelige balies meer - gewoon een strak en gebruiksvriendelijk betaalstation.

Veilige bevestiging met 3M-schuimpads

Het installeren van uw kaartlezer is een fluitje van een cent. De Universal Card Reader Mount wordt geleverd met 3M dubbelzijdig plakband van schuim, wat zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging. Uw kaartlezer blijft op zijn plaats, klaar om uw klanten betrouwbaar van dienst te zijn.

Perfect compatibel met Bouncepad Tablet en iPad Kiosken

Onze Universal Card Reader Mount integreert naadloos met de meeste van onze Bouncepad tablet- en iPad-kiosken. Dit betekent dat u de kiosk kunt kiezen die het beste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf, in de wetenschap dat de kaartlezerhouder perfect bij uw opstelling past.

Verbeter de efficiëntie van uw bedrijf en de ervaring van uw klanten met de Universal Card Reader Mount voor Bouncepad Tablet Kiosken. Creëer een naadloze, zelfbedieningsbetaaloplossing die indruk zal maken op uw klanten en uw bedrijfsvoering zal stroomlijnen. Profiteer optimaal van dit veelzijdige instrument om het succes van uw bedrijf vandaag nog te stimuleren.