Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
vesa
€ 187,55 € 155,00

De Bouncepad VESA is een beveiligde tablethouder te monteren met industriële standaard 75mm en 100mm VESA montage systemen. De VESA kan ook plat tegen de muur worden gemonteerd, zodat uw content op ooghoogte gepresenteerd wordt. Deze behuizing is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en aan u geleverd vanuit Nederland. Levertijd: 3-4 werkdagen. Verzendkosten: € 10,- per bestelling.

Stel een product vraag
Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing
Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing Bouncepad Vesa tablet en iPad behuizing
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Te gebruiken met een breed assortiment aan commercieel verkrijgbare 75mm en 100mm VESA armen.
  • Bevestigd uw tablet plat tegen de muur
  • Perfect voor opvallende digitale displays en belangrijke informatie meedelen aan bezoekers
  • Kabels zijn netjes aan de binnenkant verborgen zodat uw apparaat opgeladen blijft zonder de rommelige bekabeling
  • Kan gemonteerd worden in portrait of landscape afhankelijk van uw content

Compatibel

De Bouncepad VESA is te gebruiken met een breed assortiment aan commercieel verkrijgbare 75mm en 100mm VESA scharnierende armen, hierdoor kunt u de arm vervormen naar uw benodigdheden.

Muurmontage

De VESA muurbeugel monteert uw tablet plat tegen de muur, wat het perfect maakt voor opvallende digitale displays en het mededelen van belangrijke informatie aan bezoekers

Slimme stroomopties

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu opgeladen te houden zonder het nadeel van rommelige kabels.

Portrait of Landscape

De VESA behuizing kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Duurzaam ontwerp

De indrukwekkende bouw maakt dat de houder dagelijks fors gebruik kan weerstaan, zonder toezicht.