Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar

Voorraad: Bel voor levertijd
Artikel
H730
€ 2.176,79 € 1.799,00

Creëer professionele meetings, gemakkelijke installaties, en behoud flexibiliteit op de werkvloer met de nieuwe editie van de Heckler AV Cart.

Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini.

Het inzetten van hoge-kwaliteit videovergaderingen is nu gemakkelijker dan ooit. Het alles-in-één ontwerp van de Logitech Rally Bar maakt het voor u eenvoudig de AV Cart naar uw hand te zetten. Om het nog makkelijker te maken, wordt alle speciale hardware van deze editie worden verzonden in één compact pakket.

Logitech apparaten niet geïncludeerd.

Stel een product vraag
Specificaties

Heckler SKU

  • H730-BG
  • H730-WT

Materiaal

  • Powdercoated Steel

Product Dimensies

  • 1118 x 869 x 1735 mm

Product Gewicht

  • 31.8 kg

Pakket Dimensies

  • 1200 x 869 x 165 mm

Pakket Gewicht

  • 36.3 kg

Bruikbare Apparatuur

  • Display met VESA 400 horizontal mounting pattern, tot 150 kg totaal display gewicht. Aanbevolen voor gebruik met 50-inch tot 75-inch displays.
Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart
Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart vooraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit vooraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit vooraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit vooraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart zijaanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar zwart onderdelen Heckler AV Cart voor Logitech Rally Bar wit onderdelen
Product informatie

Overal inzetbaar

Creëer prachtige staande of zittende vergaderingen in vergaderruimtes of open plekken - u kiest. Deze Cart includeert de hardware die u nodig heeft om de Logitech Bar te monteren, op een hoek tot 10 graden.

Rally Bar of Rally Bar Mini

De Rally-reeks includeert twee uitstekende alles-in-één producten: Logitech Rally bar en Logitech Rally Bar Mini. De Heckler AV Cart is geschikt voor beiden.

Beter beheer

Beheer uw vergaderingen met slechts een druk op een scherm, dankzij de Logitech Tap. Monteer de Tap op de perfecte ergonomische hoek voor werkplek, met behulp van de geïncludeerde Control Shelf.

Toegankelijk en net

De meegeleverde Device Panel en Cart Mount voor de Logitech Rally Bar, maken uw installatie netjes en gemakkelijk te beheren. Het paneel geeft u direct toegang tot de bekabeling en stroomadapters. Installeer een optionele TrippLite-stekkerdoos om de stroomtoevoer te versterken.

Nette kabels

Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini beschikken over uitstekende kabel management. Gemonteerd op de Heckler AV Kart zorgt deze hardware voor duidelijke en zeer ordelijke installaties.

Snelle assemblage

Maak uw werkruimte video-klaar in enkele minuten. De Heckler AV Cart en Logitach Rally bar zorgen voor een moeiteloze ervaring, of u nu één of één dozijn werkplekken gereed wilt maken.

Rolt als boter

De wielen, met een diameter van 10 centimeter, rollen perfect over zowel harde vloeren als tapijt, verwerpen puin, en zijn de perfecte hardheid om uw vloeren niet te krassen. De wartel- en wiellagers zijn afgedicht voor een geruisloze rol. De draadbeschermers zorgen ervoor dat de wielen niet in de kabels verstrikt raken. En de remmen zijn makkelijk in te schakelen. Zo heeft deze houder nog veel meer handigheden voor u in petto.