Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus

Voorraad: Bel voor levertijd
Artikel
H715
€ 2.358,29 € 1.949,00

Creëer professionele meetings, gemakkelijke installaties, en behoud flexibiliteit op de werkvloer met de nieuwe editie van de Heckler AV Cart voor de Logitech Rally Plus.

Uw werkplek video-klaar maken is de beste manier om uw teams verbonden en competitief te houden. Deze oplossingen op wielen te plaatsen maakt ze flexibel en aanpasbaar. Met deze speciale editie Cart maken we het eenvoudig het beste het snelste in te zetten.

Stel een product vraag
Specificaties

Heckler SKU

  • H715-BG

Materiaal

  • Powdercoated Steel

Product Dimensies

  • 1118 x 869 x 1735 mm

Product Gewicht

  • 35,4 kg

Pakket Dimensies

  • 1200 x 869 x 165 mm

Pakket Gewicht

  • 40 kg

Bruikbare Apparatuur

  • Display met VESA 400 horizontal mounting pattern, tot 150 kg totaal display gewicht. Aanbevolen voor gebruik met 50-inch tot 75-inch displays.
Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart vooraanzicht
Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart vooraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart vooraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart achteraanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart zijaanzicht Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus zwart doorzichtig transparant Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus
Product informatie

Stijlvol en net

Maak grote ruimtes video-klaar in stijl. Deze speciale editie Cart heeft alle hardware nodig om elk onderdeel van de Rally Plus te monteren, zonder onnodige troep.

Beter beheer

Beheer uw vergaderingen met slechts een druk op een scherm, dankzij de Logitech Tap. Monteer de Tap op de perfecte ergonomische hoek voor werkplek, met behulp van de geïncludeerde Control Shelf.

Perfect voor grote ruimtes

Met de indrukwekkende optische prestatie van de Logitech Rally, gemonteerd goven uw display, zal de Heckler AV Cart voor Logitech Rally Plus de basis vormen voor al uw video vergaderingen - perfect voor grote open plekken op de werkvloer.

Toegankelijk en net

Het meegeleverde Device Panel XL maakt uw installatie netjes en gemakkelijk te beheren. Het paneel geeft u direct toegang tot de bekabeling en stroomadapters. Installeer een optionele TrippLite-stekkerdoos om de stroomtoevoer te versterken.

Goed geluid

Met de geïncludeerde Soundbar Mount, kunt u gemakkelijk vele soorten soundbars en sound-vormige speakers onder of boven het display monteren. Binnen enkele momenten zit uw apparaat stevig vast aan de metalen structuur van de cart.

All hands with dual screens

Om uw gehele team verbonden te houden, moeten ze iedereen, en iedereens ideeën kunnen zien. Dit eist meerdere displays. Een tweede display toevoegen wordt eenvoudig met de Dual Display Kit voor de Heckler AV Cart. (Apart verkrijgbaar)

Snelle assemblage

Maak uw werkruimte video-klaar in enkele minuten. De Heckler AV Cart en Logitach Rally bar zorgen voor een moeiteloze ervaring, of u nu één of één dozijn werkplekken gereed wilt maken.

Rolt als boter

De wielen, met een diameter van 10 centimeter, rollen perfect over zowel harde vloeren als tapijt, verwerpen puin, en zijn de perfecte hardheid om uw vloeren niet te krassen. De wartel- en wiellagers zijn afgedicht voor een geruisloze rol. De draadbeschermers zorgen ervoor dat de wielen niet in de kabels verstrikt raken. En de remmen zijn makkelijk in te schakelen. Zo heeft deze houder nog veel meer handigheden voor u in petto.