Heckler Side Mount voor iPad

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13126
€ 119,79 € 99,00

Het Side Mount iPad frame voor de iPad 9.7-inch en 10.2-inch modellen is stijlvol en gemakkelijk te monteren. De iPad houder kan voor en achter glas geplaatst worden. De zijmontage geeft de vrijheid tot links of rechtsom montage tegen een aluminium of houten kozijn.

Stel een product vraag
Specificaties

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen

 Afmetingen iPad Mini muurhouder

  • Lengte: 24,95 cm 
  • Dikte: 5 cm 
  • Hoogte: 16,7 cm

Gewicht

1,5 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

Heckler Side Mount voor iPad
Heckler Side Mount voor iPad Heckler Side Mount voor iPad Heckler Side Mount voor iPad Heckler Side Mount voor iPad
Product informatie

Mooie, eenvoudige iPad wandmontage met Power-over-ethernet mogelijkheid!

iPad wand, raam- of deurpost montage

Monteer nu eenvoudig en zeer stijlvol uw iPad 9.7-inch of iPad 10.2-inch aan een wand, raam- of deurpost met dit WindFall iPad frame met zijkantmontage. Zo kan u uw iPad buiten de vergaderzalen in stijl de planning presenteren. Of plaats uw iPad in uw kantine als bedrijfsjukebox. De WindFall Wallmount beschikt over een zijkantmontage waardoor deze o.a. voor of achter glas geplaatst kan worden.

Kwaliteit en implementatiegemak

De WindFall frames met zijkantmontage zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. De poedercoating is vingerafdruk- en krasbestendig, het iPad frame behoudt hierdoor zijn professionele uitstraling. Door de sterke, commerciële constructie is het frame diefstalbestendig (indien vastgezet) en presenteert u uw content veilig in stijl. Alle knoppen en camera’s zijn toegankelijk en beschikbaar. Wilt u liever geen volledige gebruikersvrijheid? Gebruik de functie IOS-begeleidende toegang om gebruik van de homebutton te vergrendelen.

iPad montage mogelijkheden

Het iPad wandframe is zo ontworpen dat u uw iPad dag en nacht kan laten draaien zonder schade. De open achterkant zorgt voor een continue luchtstoom zodat uw iPad het hele jaar cool gehouden wordt. De achterzijde van de houder is hol. Hier kunt u kabels uit het zicht wegwerken. Hier kunt u bijvoorbeeld een PoE splitter of een powerbank plaatsen.

Eigenschappen zijmontage wandhouder

Dit frame is verkrijgbaar voor iPad 9.7inch (compatibel met  iPad Air I, iPad Air II, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017 en iPad 2018) en voor iPad 10.2-inch (2019-2021).