iPad huren

Tabletpro verhuurt iPad's aan bedrijven en instellingen in kleine en grote aantallen voor korte en lange perioden. Huren is bij ons inclusief deskundig advies, persoonlijke bezorging, installatie van uw content of toepassing en 24/7 service. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

iPad's huren voor promotie activiteiten

Wilt u iPad's inzetten voor promotie activiteiten, ledenwerving, enquetes en tijdelijke andere acties? Bij ons kunt u de iPad's huren inclusief een speciale handstrap waarmee de iPad gemakkelijk en zonder veel inspanning in de hand vast te houden is. Is een internetverbinding niet voorhanden maar wel nodig? Dan kunt u bij ons iPad's huren met mobiele dataverbinding (4G).

iPad met 4G huren

Niet overal heeft u de beschikking over een goed werkend WiFi netwerk. Speciaal voor plaatsen waar u geen gebruik kunt maken van een betrouwbaar WiFi netwerk kunt u bij ons iPad's huren met een mobiele dataverbinding. Deze iPad's met 4G (ook wel LTE genoemd) zijn voorzien van een simkaart waardoor op vrijwel iedere plaats een snelle en betrouwbare dataverbinding beschikbaar is. Tabletpro maakt gebruik van het mobiele 4G netwerk van T-Mobile. Als u niet afhankelijk wilt zijn van de kwaliteit van het WiFi netwerk op de plaats van gebruik dan adviseren wij iPad's met 4G te huren.

iPad's huren voor beurzen en evenementen

iPad's zijn uitermate geschikt om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen van bezoekers aan uw beurs of evenement. Tabletpro verhuurt niet alleen de iPad maar desgewenst ook iPad houders voor bevestiging op een tafel, balie of aan de wand. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van iPad zuilen en iPad vloerstandaards. Omdat we vaak aan standbouw bedrijven verhuren weten we inmiddels wat nodig is voor een gemakkelijke installatie en tegelijkertijd een visueel aantrekkelijke presentatie van de iPad's en content.

Offerte aanvragen

 

Tabletpro verhuurt uitsluitend aan bedrijven en instellingen, niet aan particulieren.