iPad Pro huren

iPad Pro huren

De nieuwe iPad Pro is nu te huur bij Tabletpro. Met het reusachtige 12,9 inch retina display, de snelle processor en het gebruiksgemak van Apple laat de iPad Pro elke andere tablet ver achter zich.

Maak indruk bij uw klanten en relaties

De iPad Pro is uitermate geschikt om indruk te maken op uw relaties of prospects op beurzen, evenementen, presentaties, verkoopgesprekken of andere bijeenkomsten waarbij u uw digitale content op de best mogelijke manier wilt presenteren. Het retina display is ongeëvenaard, beelden worden haarscherp en natuurgetrouw weergegeven. Daarnaast is de iPad Pro aanzienlijk sneller en gebruiksvriendelijker dan de meeste laptops.

De nieuwste hardware

Tabletpro is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van tablets en tablet behuizingen voor zakelijke toepassingen. Daarbij onderscheiden wij ons door altijd een stapje verder te gaan en de nieuwste producten aan te bieden. Bij ons geen verouderde of versleten hardware maar de nieuwste producten in een uitstekende conditie. De iPad Pro 12.9-inch is daar een goed voorbeeld van.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het huren van een iPad Pro. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het huren van iPad's met een beelddiagonaal van 9.7-inch.

Offerte aanvragen

Tabletpro verhuurt uitsluitend aan bedrijven en instellingen, niet aan particulieren.