iPad zuil huren

iPad zuil huren

De iPad is een ideaal medium voor het tonen van uw website, presentatie, bedrijfsvideo of wellicht uw eigen iPad app. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het instellen van de iPad voor het beste resultaat. Om de iPad en daarmee uw informatie op een aantrekkelijke manier te presenteren kunt u bij ons een iPad zuil huren.

iPad zuil huren voor beurzen en evenementen

Onze iPad zuilen zijn zeer geschikt om ingezet te worden op beurzen en evenementen. De iPad zuil is berekend op intensief gebruik in semi-openbare ruimten. Uw content wordt op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en de iPad zuil trekt bezoekers naar uw stand. De iPad zuil kan een centraal punt voor informatie zijn op uw beursstand met niet allen digitale maar ook gedrukte informatie.

Zuil voor brochures

De iPad zuilen van Tabletpro beschikken standaard over een ingebouwd vak, naar keuze aan de voor- of achterzijde van de zuil. Dit vak kunt u gebruiken voor brochures of catalogi. Verder zijn onze zuilen voorzien van een speciale accu om bij kortdurende evenementen de iPad extra capaciteit te geven. Voor evenementen die langer duren dan twee dagen zijn onze iPad presentatie-zuilen voorzien van een 220V aansluiting voor continue voeding. De stroomkabel kan via de onderzijde naar achteren worden gevoerd. Bij een stand met verhoogde vloer kan de kabel via de onderzijde van de zuil in de vloer weggewerkt worden waardoor alle kabels onzichtbaar zijn. Desgewenst kunnen onze iPad zuilen direct worden aangesloten op de (Wieland) bekabeling die uw standbouwer gebruikt.

iPad zuil met uw bedrijfslogo

Onze iPad zuilen kenmerken zich door een strakke vormgeving en zijn onberispelijk wit. Daarmee passen ze uitstekend in vrijwel elk decor. Optioneel kunnen we de iPad zuil tegen een kleine meerprijs voorzien van uw logo of promotionele tekst. Daarmee wordt de iPad zuil een echte blikvanger voor uw stand.

Offerte aanvragen