USB-C wandcontactdoos voor inbouw doos

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
35017
€ 78,65 € 65,00

sCharge 12W USB-C Inbouw lader voor plaatsing in een inbouwdoos in de muur. Voorzien van een USB-C kabel voor het continue opladen van de tablet die dankzij deze unieke wandcontactdoos plat op de muur bevestigd kan worden met enkele van onze wandhouders.

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • smart:)things sCharge s24 C

Specificaties:

  • Ingangsspanning: 100-240V~/50-60Hz
  • Output: 4,75 - 5,25 V , 12W (2,4 A max.)
  • Materiaal: Metaal frontplaatje, plastic case.
  • Wordt geleverd met haakse lightning kabel
Inbouw wandcontactdoos met USB poort voor iPad in de muur
Inbouw wandcontactdoos met USB poort voor iPad in de muur USB-C wandcontactdoos voor inbouw doos iPad inbouw wandcontactdoos
Product informatie

USB wandcontactdoos voor inbouw in een standaard inbouwdoos. De ideale adapter om uw iPad of tablet met USB-C continue op te laden bij bevestiging plat aan de wand. 

Tablet plat aan de wand

Het inbouwstation plaatst u in een normale wandcontactdoos, hierover plaatst u een iPad of tablet wandhouder. In tegenstelling tot normale adapters die ongeschikt zijn voor montage in de wand, is dit product speciaal ontworpen voor plaatsing in de muur. Vrijwel elke andere USB wandcontactdoos ligt op de muur in plaats van in de muur en vereist een normale USB kabel die derhalve een flink stuk uitsteekt. Deze USB wandcontactdoos ligt in de wand en is op het kabeltje na volledig vlak waardoor het gemakkelijk is een wandhouder over de adapter te plaatsen.

Home Domotica

Zeer geschikt voor domotica, bediening van Philips Hue en bijvoorbeeld Spotify. Met dit inbouw laadstation worden kabels verborgen en krijgt de iPad of tablet continu stroom.  Uw tablet wordt opgeladen, zonder zichtbare bekabeling, plat aan de wand. Dit inbouw laadstation is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een groot deel van onze iPad wandhouders en tablet wandhouders. Neem bij twijfel contact met ons op.

Geschikt voor montage in een standaard 35 mm enkelvoudige wandcontactdoos. Niet geschikt voor opbouw.