Wandcontactdoos voor inbouw doos met Lightning kabel | sCharge s24L

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
35007
€ 90,75 € 75,00

sCharge 12W Inbouw lader voor plaatsing in een inbouwdoos in de muur. Voorzien van een lightning kabel voor het continue opladen van iPad die dankzij deze unieke wandcontactdoos plat op de muur bevestigd kan worden met enkele van onze wandhouders. Vanwege de USB-A aansluiting ook te gebruiken voor andere tablets met een micro-usb of USB-C kabel (niet inbegrepen).

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • smart:)things sCharge s24 L

Specificaties:

  • Aansluiting: USB-A
  • Ingangsspanning: 100-240V~/50-60Hz
  • Output: 5Volt 1400mA
  • Materiaal: Metaal frontplaatje, plastic case.
  • Wordt geleverd met haakse lightning naar USB-A kabel
Inbouw wandcontactdoos met USB poort voor iPad in de muur
Inbouw wandcontactdoos met USB poort voor iPad in de muur Wandcontactdoos voor inbouw doos met Lightning kabel | sCharge s24L iPad inbouw wandcontactdoos
Product informatie

USB wandcontactdoos voor inbouw in een standaard inbouwdoos. De ideale adapter om uw iPad of tabet continue op te laden bij bevestiging plat aan de wand. 

iPad plat aan de wand

Het inbouwstation plaatst u in een normale wandcontactdoos, hierover plaatst u een iPad of tablet wandhouder. In tegenstelling tot normale adapters die ongeschikt zijn voor montage in de wand, is dit product speciaal ontworpen voor plaatsing in de muur. Vrijwel elke andere USB wandcontactdoos ligt op de muur in plaats van in de muur en vereist een normale USB kabel die derhalve een flink stuk uitsteekt. Deze lightning en USB wandcontactdoos ligt in de wand en is op het kabeltje na volledig vlak waardoor het gemakkelijk is een wandhouder over de adapter te plaatsen.

Home Domotica

Zeer geschikt voor domotica, bediening van Philips Hue en bijvoorbeeld Spotify. Met dit inbouw laadstation worden kabels verborgen en krijgt de iPad of tablet continu stroom.  Uw tablet wordt opgeladen, zonder zichtbare bekabeling, plat aan de wand. Dit inbouw laadstation is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een groot deel van onze iPad wandhouders en tablet wandhouders. Neem bij twijfel contact met ons op.

Geschikt voor montage in een standaard 35 mm enkelvoudige wandcontactdoos. Niet geschikt voor opbouw.