iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15553
€ 458,59 € 379,00

Nieuw! De Tabdoq iPad vloerstandaard in Portrait positie. Deze iPad vloerstandaard is speciaal ontworpen voor al uw portrait georiënteerde applicatie. Ideaal voor het presenteren voor uw bedrijfsinformatie of webshop. Zeer geschikt om te plaatsen op beurzen, evenementen of andere commerciële locaties.

Wij verkochten dit product o.a. aan: Parkline

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte 118 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 29 cm

Wordt geleverd inclusief:

  • Mfi gecertificeerde 2M lightningkabel
  • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

16 kg

iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq
iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq Achterplaat set optioneel iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq iPad vloerstandaard Portrait - Tabdoq
Product informatie

Stijlvol, slank en sabotagebestendig. De Tabdoq iPad vloerstandaard is dit allemaal! Compatibel met iPad Air I, iPad Air II, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017, iPad 2018, iPad 10.2-inch (2019-2021), iPad Pro 10.5-inch en de iPad Air 2019.

iPad vloerstandaard Portrait

Speciaal ontworpen om het beste uit uw portrait georiënteerde applicaties te halen. Plaats uw iPad in deze vloerstandaard en presenteer uw webshop, website of bedrijfsapplicatie in stijl. Door het frame en sleutelslot ook nog eens veilig.

Veilige presentatie

De Tabdoq vloerstandaard is ontworpen voor commercieel gebruik. Doormidden van het sleutelslot ligt uw iPad beveiligd in de standaard. De iPad vloerstandaard is ontworpen om uw gebruikers gemakkelijk toegang te geven tot uw digitale content en/of bedrijfsapplicatie. Uiteraard in stijl en op een uitnodigende manier.  Dit maakt de vloerstandaard zeer geschikt als presentatie middel tijdens beurzen, in winkels, scholen, showrooms of andere commerciële ruimtes.

Tabdoq vloerstandaard

Het merk Tabdoq staat voor sterk, stabiel en hufterproof in een elegant jasje. De iPad zuil is gemaakt van staal met een fijne poedercoating. Uw iPad ligt op een kijkhoek van 45 graden, dé uitnodigende hoek voor zowel lange als kortere mensen. De zuil is verkrijgbaar in de kleur wit en donkergrijs/zwart. U heeft keuze uit een frame met uitsparingen voor homebutton en frontcamera of een afgesloten frame. Een afgesloten frame is handig als u niet wil dat gebruikers actief met de iPad aan de slag gaan.

Professionele iPad vloerstandaard

Wilt u nog meer aandacht trekken naar de iPad vloerstandaard? Breid de iPad standaard uit met een call-2-action tekst of een bedrijfslogo. Voor een iets luxere uitstraling adviseren wij de achterplaatset. Door deze achterplaatset kunt u eventuele snoeren of een powerbank verbergen. Gaat u de iPad vloerstandaard vaak verplaatsen en inzetten op verschillende locaties, mogelijk is de transporthoes iets voor u.

Maatwerk en vragen?

Bent u opzoek naar een speciale functie of heeft u vragen over de vloerstandaard. De standaard kan op aanvraag namelijk aangepast worden. Neem gerust contact met ons op, we nemen de mogelijkheden graag met u door.