Tempered Glass screen protector voor iPad 7/8/9 10.2-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
1112889
Speciale prijs € 19,00 € 15,70 Regular Price € 27,94

Just in Case tempered glass screen protector. Bescherm het display van de iPad 10.2-inch (2019-2022) met deze screenprotector van gehard glas. Geschikt voor de iPad 7e, 8e en 9e generatie.

In combinatie met een van onze iPad houders is uw iPad met deze screenprotector volledig beschermd.

Stel een product vraag
Tempered Glass screen protector voor iPad 7/8/9 10.2-inch
Tempered Glass screen protector voor iPad 7/8/9 10.2-inch
Product informatie

Beschermt tegen krassen

Het display van uw iPad is gevoelig voor krassen. Met de Just in Case Tempered Glass screenprotector wordt het beeldscherm van de iPad voorzien van een hoogwaardige protectie. De Just in Case Tempered Glass is een ultra dunne geharde glasplaat met 9H hardheid. Hiermee blijft uw iPad als nieuw.

Optimaal beschermd

De meeste van onze iPad houders beschermen uw iPad rondom tegen schade. Het beeldscherm is daarop een uitzondering omdat dit nu eenmaal aangeraakt moet kunnen worden. Met een Tempered Glass screenprotector wordt ook dit laatste maar zeker niet onbelangrijke deel van uw iPad uitstekend beschermd.

Gemakkelijk aan te brengen

Screenprotectors zijn vaak lastig om netjes aan te brengen. Het voordeel van een screenprotector van gehard glas is de stijfheid. Begin door het tempered glass bovenaan goed uit te lijnen en laat dan langzaam op het display van de iPad zakken. De luchtdruk doet de rest: de lucht tussen het display en het tempered glass ziet u dan als het goed is naar de zijkant verdwijnen. Essentieel is om er voor te zorgen dat het display volledig stofvrij is. We adviseren daarom ook de tempered glass screenprotector direct aan te brengen nadat u de iPad uit de verpakking haalt. Als dat niet kan gebruik dan de reinigingsdoekjes die bij de screenprotector worden geleverd.