Kensington ClickSafe 2.0 kabelslot

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
29002
€ 71,39 € 59,00

Kensington ClickSafe 2.0 K64435WW kabelslot voor gebruik in combinatie met de Heckler Windfall stands en Bouncepad verzwaarde voet. Uw iPad / tabletkiosk met één klik beveiligd. 

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 1,8 meter
  • Dikte 5 mm

Gewicht

0,2 kg

Materiaal

Staaldraad, carbon 

Kensington ClickSafe 2.0 kabelslot
Kensington ClickSafe 2.0 kabelslot Kensington ClickSafe 2.0 kabelslot
Product informatie

Kensington ClickSafe 2.0 K64435WW kabelslot voor veilig gebruik van uw tabletkiosk. De Kensington ClickSafe is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Dit buitengewoon sterke en gemakkelijk te gebruiken kabelslot zorgt voor groot gebruiksgemak en veel bewegingsvrijheid.

Te gebruiken bij de Heckler Design Windfall Stands, te gebruiken met of zonder de Pivot table draaischijf.

Eigenschappen kabelslot

De kabel is 1,5 meter lang, 5 mm dik en carbon versterkt voor extra bescherming. Aan de ene zijde bevindt zich een montagelus. Aan de andere zijde van het kabelslot zit het zogenoemde Clicksafe-slothoofd. Het slothoofd heeft een draaipunt van 180⁰ en kan 360⁰ draaien. Uw tabletstand behoudt dus zijn flexibiliteit en gebruikersgemak. Het kabelslot wordt geleverd inclusief twee sleutels.

Gebruik Kensington Kabelslot

Klik het kabelslot vast en je hebt een veilige werkplek. Het Kensington Clicksafe slot is ontworpen voor moeiteloze bescherming van computers, beamers, LCD schermen en tabletstandaards. De kabel is gemaakt van superieure materialen met een fraudebestendige disc-stijl lock om de sterkste te kunnen garanderen. Aan de andere zijde van de kabel zit een handige lus die om een tafelpoot, haak of stelling bevestigd kan worden. Ook geschikt voor vrijwel alle laptops, notebooks en andere elektronica met een voorbereiding voor een Kensington veiligheidsslot zoals een NAS, externe harddisk, printer of monitor.