Meeting Room Console voor iPad mini 6

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13228
€ 180,29 € 149,00

Transformeer uw videovergaderervaring met onze iPad Mini 6-bedieningsconsole.

Upgrade uw videovergadersetup met onze strakke en functionele bedieningsconsole, ontworpen exclusief voor de iPad Mini 6. Speciaal ontworpen voor naadloze integratie met Zoom Rooms, zorgt onze Meeting Room Console ervoor dat uw iPad op zijn plek blijft, klaar voor uw cruciale vergaderingen, en voegt een vleugje moderne verfijning toe aan elke vergaderruimte.

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • H651-BG

Compatibiliteit

  • iPad Mini 6

Afmetingen

  • breedte 235 mm
  • hoogte 100 mm
  • diepte 214 mm

Gewicht

  • 1,6 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Kabel zekering
Meetinng room console voor iPad mini - H488-BG - Heckler
Meetinng room console voor iPad mini - H488-BG - Heckler Meeting Room Console voor iPad mini 6 Meeting Room Console voor iPad mini 6 Meeting Room Console voor iPad mini 6 Meeting Room Console voor iPad mini 6 Meeting Room Console voor iPad mini 6 Meeting Room Console voor iPad mini 6
Product informatie

Exclusief ontworpen voor iPad Mini 6e generatie

Onze Meeting Room Console is specifiek aangepast voor de iPad Mini 6e generatie. Het zet uw iPad moeiteloos om in een efficiënte vergaderruimtecontroller of bezoekersregistratiesysteem, waarbij betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid worden geleverd.

Strak ontwerp met functionaliteit

Met zijn laag-profiel ontwerp verbetert de Meeting Room Console de esthetiek van hedendaagse conferentiezalen. De subtiele hoek is ergonomisch ontworpen voor comfortabel typen op het scherm, waardoor het een stijlvolle en functionele aanvulling is op uw vergaderruimte.

Beveilig uw apparaat moeiteloos

Beveiliging is geen zorg meer met onze Console's achterwand ontworpen om een Kensington ClickSafe-kabel te kunnen accommoderen. Deze functie stelt u in staat om uw console veilig aan het tafelblad te verankeren, waardoor onbevoegde verwijdering wordt voorkomen.

Slimme details voor verbeterde bruikbaarheid

Onze Console zit vol met slimme functies voor verbeterde bruikbaarheid. Het heeft geïntegreerde snoerbescherming om een ononderbroken stroomtoevoer naar uw iPad te garanderen. Het ontwerp vergemakkelijkt ook eenvoudige kabelgeleiding om stroom- en netwerkadapters onder uw tafelblad te verbergen. Bovendien zorgen de vilten voetjes van de console voor gemakkelijk delen tussen vergaderdeelnemers zonder uw vergadertafel te bekrassen.