OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
B13003
€ 39,57 € 32,70

€ 109,00 excl. BTW | 70% KORTING

WindFall stand voor iPad 9.7-inch (iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017 en iPad 2018). Niet geschikt voor iPad 2/3/4 en niet geschikt voor de nieuwe iPad 10.2-inch.

LET OP: OUTLET ARTIKEL - MOGELIJK MET LICHTE GEBRUIKSSPOREN
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch
OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch
Product informatie

Elegante tafelstandaard, zeer geschikt voor Point-Of-Sale.

Stijlvol

Creëer met deze WindFall iPad standaard in een handomdraai een stijlvolle Point-of-Sale ervaring voor uw klanten én uw medewerkers. Met het elegante design van deze iPad standaard straalt uw winkel of restaurant kwaliteit uit. Compatibel met iPad (2017) iPad Pro 9.7, iPad Air I en iPad Air II.

Draaibare iPad standard

De iPad 9.7-inch tafelstandaard wordt geleverd met zowel glijdopjes en anti-slip dopjes, maar ook met een speciale draaischijf. Met de WindFall draaischijf kunt u uw WindFall stand monteren op vrijwel elke vlak oppervlak. U kunt er voor kiezen om het draaiplateau aan twee zijde vast te plakken; aan uw balie of bureau en aan de stand. Zo zit de Stand vast aan de tafel zonder het boren van gaten. U kunt ook één zijde van de de non-slip schuimlaag gebruiken, zo creëert u een draaibare iPad standaard.

Veilige iPad POS kassa

De WindFall iPad houder van Heckler Design kan eenvoudig vastgezet worden door te schroeven, door een Pivot Tack of met het bijgeleverde draaiplateau. Zet u de standaard los neer adviseren wij u gebruik te maken van een (optioneel) Kensington Clicksafe kabelslot tegen diefstal.

Beveiligd, niet afgesloten

In tegenstelling tot vele andere anti-diefstal iPad tafelstandaards zijn bij de WindFall alle knoppen en aansluitingen bereikbaar. De aansluiting voor de voeding- en datakabel, de luidsprekers, front camera, rear camera, audio-uit, volumeknop en aan-uit schakelaar zijn allen bereikbaar terwijl de iPad toch veilig is tegen diefstal (mits de Windfall wordt vastgezet).

Heckler Design

Met deze iPad standaard is het zeer eenvoudig om een Point-Of-Sale systeem te creëren. Het frame is gemaakt uit één stuk staal met een fijne poedercoating. Door de structuur zijn vingerafdrukken niet zichtbaar en blijft de iPad standaard zijn kwaliteit uitstralen. Kortom: deze iPad standaard is ideaal voor winkels, showrooms, hotels, horeca, retail en andere min-of-meer openbare plaatsen. In te zetten als kassasysteem of informatiedisplay. De Windfall iPad 9.7-inch tafelstandaard kom je niet voor niets steeds vaker tegen in horeca en retail.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch
Waardering