Tabdoq budget wandhouder voor iPad

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15902
€ 89,00 € 73,55

Deze stijlvolle iPad wandhouder van Tabdoq is speciaal ontworpen om uw iPad elegant te presenteren en tegen diefstal te beschermen. Deze fraaie budget iPad wandhouder is verkrijgbaar voor de iPad 10.2-inch (2019-2020-2021-2022), is ideaal voor tentoonstellingsruimtes, wachtkamers, info-terminals, en vele andere professionele en commerciële toepassingen.

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen pakket

  • Lengte 26 cm
  • Breedte 19 cm
  • Dikte 2 cm

Gewicht

0,83 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

Compatibel met

  • iPad 7 10.2-inch (2019)
  • iPad 8 10.2-inch (2020)
  • iPad 9 10.2-inch (2021)
Tabdoq budget iPad wandhouder
Tabdoq budget iPad wandhouder voor iPad 9.7-inch Tabdoq budget iPad wandhouder Tabdoq budget wandhouder voor iPad Tabdoq budget wandhouder voor iPad Tabdoq budget wandhouder voor iPad Tabdoq budget wandhouder voor iPad Tabdoq budget wandhouder voor iPad Tabdoq budget wandhouder voor iPad Tabdoq budget wandhouder voor iPad
Product informatie

Voor het presenteren van uw digitale content aan de wand, dit product wordt gemaakt uit staal met een duurzame poedercoating en is vingerafdrukbestendig. 

Stijlvolle iPad muurhouder

Deze muurhouder presenteert uw digitale content met karakter en uitstraling. Zeer geschikt als digitaal presentatiemiddel of bedieningspaneel voor uw applicaties, website, of social media applicaties. Geef uw bezoekers op deze manier informatie over uw bedrijf, diensten, of producten. U kunt uw tablet echter niet alleen als informatiebron ter beschikking stellen, maar ook als reserveringssysteem of voor vele andere toepassingen, want deze wandhouder beschikt over uitsparingen voor de home-button en de front camera.

Montagemogelijkheden Tabdoq wandhouder

De Tabdoq budget iPad houder kan zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) op de wallmount geplaatst worden. Dit product is ook goed te combineren met een Vesa compatible beugel.