Tabdoq iPad stand voor iPad mini 4/5

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15579
€ 180,29 € 149,00

Landscape en Portrait iPad Mini tafelstandaard. Door zijn kleine formaat is een iPad Mini in een Tabdoq tafelstandaard multifunctioneel in te zetten. Implementeer de tafelstandaard als iPad kassa, kantoorjukebox of als video conferentie console. Deze professionele iPad tafelstandaard nodigt uit tot interactie en kan jaren consistent gebruikt worden. 

Compatibel met iPad Mini 4/5. Niet compatible met iPad mini 6.

Stel een product vraag
Specificaties

Compatibel met

  • iPad Mini 4/5

Afmetingen

  • Lengte 25,2 cm
  • Breedte 16,9cm
  • Hoogte 20 cm
  • Dikte 2 cm

Gewicht

2 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal en kunststof

Wordt geleverd inclusief

  • handleiding
  • inbussleutel
  • 4 anti-slip viltjes
Tabdoq iPad stand voor iPad mini 4/5
Tabdoq iPad stand voor iPad mini 4/5 Tabdoq iPad stand voor iPad mini 4/5 Tabdoq iPad stand voor iPad mini 4/5
Product informatie

Vergis je niet in zijn kleine formaat. Een iPad Mini staat zijn mannetje. Geplaatst in de Tabdoq tafelstandaard neem je hem gemakkelijk en snel overal mee naar toe. Op te pakken met één hand pak je hem op en zet hem op de vergadertafel, na afloop weer hij zo weer mee terug naar je werkplek. Zet hem vast en je hebt in een handomdraai een diefstalbestendige iPad tafelstandaard.

 

iPad Mini tafelstandaard

Deze Mini tafelstandaard heeft een stijlvolle look die de aandacht trekt richting de iPad. De tafelstandaard is ontworpen voor commercieel gebruik met diefstalbestendigheid. Zet de iPad tafelstandaard vast met schroeven of met een Kensington kabelslot en de iPad gaat nergens meer naar toe. Omdat de iPad mini draadloos verbinding kan maken met een bonnenprinter is deze iPad ook zeer geschikt als iPad kassasysteem.

Stijlvol én kwaliteit

De iPad cassette kan in Portrait en in Landscape geplaatst worden. De houder is gemaakt van dik staal met een fijne poedercoating. Het frame is vingerafdrukbestending en kan hierdoor jarenlang consistent gebruikt worden. 

Vastgezet, kunt u erop vertrouwen dat uw iPad niet van de tafel wegloopt. iPad mini tablets worden veel gebruikt voor videoconferenties. Met de Tabdoq tafelstandaard maakt een indrukwekkende indruk bij uw volgende vergadering. 

Maatwerk

Weg van de Tabdoq tafelstandaard Mini maar geen iPad Mini in bezit, geen probleem! Wij hebben ervaring met diverse gebruikersscenario’s die op maat gemaakte oplossingen vragen. Het is mogelijk om de houder aan te passen naar andere tablets. .

De kleur en verfstructuur kan ook aangepast worden, maar ook zijn er verschillende opties voor merkbeleving / branding beschikbaar. Wij ontwikkelen naar uw behoefte. De flexibiliteit van deze tabletstand maakt het mogelijk de configuraties en opties gemakkelijk aan te passen. Dus staat uw tablet er niet tussen, neem gerust contact met ons op.