Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15573
€ 579,59 € 479,00

Presenteer nu veilig uw Surface Pro tablet in een Tabdoq tablet vloerstandaard! Met zijn 12,3-inch tabletscherm behoort de Surface Pro tot een van de grootste tablets. Door deze Windows tablet in een Tabdoq vloerstandaard te plaatsen creëer je een groot presentatiescherm waarop veel informatie in één opslag gepresenteerd kan worden.

Compatibel met Microsoft Surface Pro 3, 4, 5 en 6.

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte 119 cm
  • Breedte 32 cm
  • Diepte 30 cm
De cassette voor de tablet is 38,5 cm breed en 31,5 hoog

Wordt geleverd inclusief:

  • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

18 kg

Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro
Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro Tabdoq Tablet vloerstandaard Surface Pro
Product informatie

Een Tabdoq vloerstandaard is een professionele vloerstandaard speciaal ontworpen voor veilige presentatie van iPad en tablets. Het gebruik van Windows tablets op zakelijk gebied groeit hard. Het zijn prettige tablets met vele implementatie mogelijkheden. Door uw Windows tablet in een Tabdoq vloerstandaard te plaatsen kunt u hem veilig en met een gerust hart in een commerciële ruimte presenteren.

Tabdoq vloerstandaards zijn gemaakt van een stalen constructie. De Tabdoq vloerstandaard is fraudebestendige en haalt het beste uit uw Surface Pro.

Surface Pro vloerstandaard

Tabdoq vloerstandaards zijn afsluitbaar met een sleutelslot. De Tabdoq vloerstandaard heeft een interactieve kijkhoek van 45⁰. Het is een vloerstandaard die zowel voor kleine als grote mensen prettig werkt. De vloerstandaard heeft een professionele uitstraling door zijn fijne poedercoating. Dus of u er nu voor kiest bedrijfsapplicaties te presenteren, of uw digitale content. De Tabdoq vloerstandaard voor Surface Pro een verstandige keuze.

Deze Tabdoq vloerstandaard is voor Microsoft Surface Pro 3, Microsoft Surface Pro 4, Microsoft Surface Pro 5 en Microsoft Surface Pro 6.

Design Windows vloerstandaard

De vlakke voorzijde van de Tabdoq vloerstandaard maakt de standaard een prettige standaard voor beurzen, winkels en showrooms. Optioneel is er de mogelijkheid om er een logo of call-to-action tekst op te plaatsen. Het is een stijlvolle vloerstandaard waar uw Windows tablet veilig in opgeborgen ligt.

Personaliseren van Microsoft vloerstandaard

Wilt u extra aandacht trekken? De Tabdoq vloerstandaard kan naast een snijfolie logo ook gespoten worden in verschillende RAL kleuren. Ook is de vloerstandaard op andere wijzen aan te passen. Wij houden wel van een uitdaging, dus neem gerust contact met ons op!