Tablet houder muur bevestiging universeel

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19004
€ 66,55 € 55,00

Deze tablet houder voor aan de muur is geschikt voor alle tablets tussen de 7 en 13 inch. De houder is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. Daarnaast is de houder 360 graden draaibaar, waardoor de tablet zowel in liggende als staande positie gebruikt kan worden. 

Stel een product vraag
Specificaties
  • landscape en portrait
  • voor alle 7 - 13 inch tablets

Materiaal

  • geanodiseerd aluminium
  • kunstof
Universele tablet wandhouder
Universele tablet wandhouder Tablet wandhouder Tablet wandhouder Tablet wandhouder domotica Tablet wandhouder domotica smart home Tablet wandhouder showroom Tablet wandhouder hotel vergaderzaal Tablet wandhouder hotel vergaderzaal
Product informatie

Stevig, veilig en eenvoudig te monteren. Deze muur tablet houder van Durable is geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch. Daarnaast is de houder kantelbaar tussen portrait en landscape.

Gemakkelijk én draaibare tablet houder

Deze tablet wandhouder kan zeer gemakkelijk plat aan de muur bevestigd worden. De houder is gemakkelijk te bedienen en de tablet kan moeiteloos in de wandhouder geplaatst worden. Daarnaast is de tablet is in de houder 360 graden kantelbaar, u kunt hierdoor gemakkelijk switchen tussen portrait en landscape zonder de tablet uit de houder te moeten halen.

Stevig én veilig

De wandhouder is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium met een kunststof grijpmechanisme. Het grijpmechanisme van de houder kunt u eenvoudig vastzetten doormiddel van de meegeleverde inbussleutel. Als extra beveiliging kunt u de tablet aan de achterzijde vastplakken aan de houder. Hierdoor kan de tablet niet uit het grijpmechanisme getrokken worden.

Tablet wandhouder voor elke tablet

Elke tablet tussen de 7 en 13 inch past in deze houder. Zo is de tablet wandhouder met muurbevestiging compatible met Apple, Acer, Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, Alcatel, Archos, Kurio en Microsoft tablets. Staat uw tabletmerk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.