Tablet knikarm universeel

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19005
€ 175,45 € 145,00

Deze tablet houder met knikarm is geschikt voor elke 7 tot 13 inch tablet. De flexibele knikarm creëert veel bewegingsvrijheid en is in te stellen op elk gewenste zichtafstand. De knikarm in combinatie met het kantelbare grijpmechanisme is uniek en zeer stijlvol. De tablet houder is roteerbaar tussen liggend en staand. 

Stel een product vraag
Specificaties
  • leeshoek: -6 tot +46 graden
  • 170 graden kantelbaar
  • landscape en portrait
  • 180 graden zwenkbaar

Materiaal

  • geanodiseerd aluminium
  • kunstof
Tablet knikarm geschikt voor elke tablet
Tablet knikarm geschikt voor elke tablet Tablet houder muur knik arm Tablet houder muur knik arm Tablet houder muur knik arm Tablet houder muur knik arm Tablet houder muur knik arm Tablet houder muur knik arm
Product informatie

Stevig, flexibel en stijlvol. De Durable tablet houder met knikarm is het allemaal! De houder is flexibel en kan voor veel verschillende toepassingen ingezet worden. De tablet houder is geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch.

Individuele positionering

Deze tablet houder van Durable voor aan de muur heeft enorm veel flexibiliteit. De knikarm creëert veel bewegingsvrijheid. De houder heeft een flexibele leeshoek van -6° tot +46° en is 170° kantelbaar. Zowel voor kleine als voor lange mensen is deze tablet houder zeer gebruiksvriendelijk. Door de flexibele leeshoek en draaibaarheid kan de optimale zichtafstand gemakkelijk ingesteld worden. Daarnaast kan er gekanteld worden tussen portrait en landscape.

Veilig en stijlvol

De houder is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium met een kunststof grijpmechanisme. Het elegante design heeft duidelijke simpele lijnen met een fijne satijnafwerking. Het grijpmechanisme is te blokkeren met de meegeleverde inbussleutel. Daarnaast is het ook mogelijk de tablet vast te plakken aan de houder. Hierdoor kan uw tablet niet uit de houder geschoven worden en ligt hij veilig en hufterproof.

Afmetingen tablet houder

De muurarm is 365 mm lang met een zwenkbaarheid van 180 graden.

Tablet houder voor elke tablet

Elke tablet tussen de 7 en 13 inch past in deze houder. Zo is de tablet houder met knikarm compatible met Apple, Acer, Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, Alcatel, Archos, Kurio en Microsoft tablets. Staat uw tabletmerk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.