Tablet houder tafel universeel

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19001
€ 102,85 € 85,00

Deze tablet tafelhouder met grijpmechanisme is geschikt voor alle tablets tussen de 7 en 13 inch. Het is een zeer gebruiksvriendelijke tablet houder die eenvoudig te bedienen is. U kunt uw tablet gemakkelijk en snel in de houder plaatsen en uithalen. Daarnaast is de houder 360 graden draaibaar waardoor u uw tablet zowel liggend als staand kan gebruiken gebruikt kan worden. 

Stel een product vraag
Specificaties
  • landscape en portrait
  • voor alle 7 - 13 inch tablets
  • leeshoek 0-88 graden

Materiaal

  • geanodiseerd aluminium
  • kunstof
Tablet tafel standaard universeel
Tablet tafel standaard universeel Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard Universele tablet tafel standaard receptie Universele tablet standaard receptie hotel Universele tablet bureau standaard Universele tablet bureau standaard Universele tablet standaard hotel Universele tablet bureau standaard Universele tablet standaard receptie hotel Universele tablet bureau standaard Universele tablet bureau standaard Universele tablet standaard receptie hotel Universele tablet bureau standaard Tablet houder tafel universeel
Product informatie

Universeel, stijlvol en gemakkelijk te bedienen. Deze tablet houder van Durable is geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch en zeer gebruiksvriendelijk.

Kantelbare tablet houder

De tablet houder heeft een flexibele leeshoek van 0 – 88 graden. Hierdoor is de houder geschikt voor zowel korte als lange mensen. Ook is de tablet houder 360 graden draaibaar. Hierdoor kunt u uw tablet gemakkelijk in portrait en in landscape positie gebruiken. Aan de rechterzijde is een uitsparing gemaakt waardoor u een oplaadkabel in de houder kan plaatsen.

Elegant én veilig

Zijn elegante uitstraling heeft deze tablet houder te danken aan zijn mooi afwerking en duidelijke lijnen met satijnafwerking.

De tablet houder is voorzien van blokkeersysteem. U kunt de greep van de houder vastzetten doormiddel van een speciale sleutel. Daarnaast is het mogelijk de tablet aan de achterzijde vast te zetten aan de houder. Hierdoor kan de tablet niet uit het grijpmechanisme getrokken kan worden. Optioneel is het mogelijk de tafelstandaard vast te zetten met een Kensington MiniSaver (niet inbegrepen).

Tablet houder voor elke tablet

Elke tablet tussen de 7 en 13 inch past in deze houder. De tablet houder is compatible naar Apple, Acer, Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, Alcatel, Archos, Kurio en Microsoft tablets. Staat uw tabletmerk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Tablet houder voor project

Deze tablet houder is zeer geschikt om in te zetten in commerciële ruimtes als winkels, scholen, werkruimtes of verzorgingstehuizen. Bent u opzoek naar een houder voor een project? Neem gerust contact met ons op.