Tablet houder met tafelklem universeel

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19002
€ 180,29 € 149,00

Deze tablet houder met tafelklem is geschikt voor alle tablets tussen de 7 en 13 inch. Deze flexibele tablet houder van Durable is zeer gebruiksvriendelijk én stijlvol. De tafelklem en zwenkarm in combinatie met het kantelbare grijpmechanisme creëert een zeer bewegelijke houder. De tablet houder is roteerbaar tussen portrait en landscape. 

Stel een product vraag
Specificaties
  • leeshoek: -6 tot +46 graden
  • 170 graden kantelbaar
  • landscape en portrait
  • 180 graden zwenkbaar

Materiaal

  • geanodiseerd aluminium
  • kunststof
Tablet klem arm universeel
Tablet klem arm universeel Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem Tablet houder tafel klem
Product informatie

Universeel, stijlvol en flexibel. Deze Durable tablet houder met tafelklem is gemakkelijk in te stellen en heeft een optimale zichtafstand dankzij de individuele positionering van de tablet. De houder is geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch.

Flexibele leeshoek

Deze tablet houder met zwenkarm geeft je veel bewegingsvrijheid. De zwenkarm geeft je de mogelijkheid de optimale zichtafstand aan te nemen. Naast de zwenkarm kan de tablet ook individueel ingesteld worden. De houder heeft een flexibele leeshoek van -6° tot +46°. De tablet is in de houder 360 graden kantelbaar, u kunt dus gemakkelijk switchen tussen portrait en landscape.

lexibel én persoonlijk

De Durable tablet houder met tafelklem en zwenkarm creëert enorm veel flexibiliteit. U kunt de perfecte zichtafstand en tabletpositie gemakkelijk instellen zonder te veel kracht en moeite. Het frame is gemaakt van aluminium en heeft hierdoor een elegante uitstraling. De tablet houder is voorzien van blokkeersysteem.

U kunt het grijpmechanisme van de tablet houder vastzetten doormiddel van de meegeleverde inbussleutel. Daarnaast is het mogelijk de tablet aan de achterzijde vast te plakken aan de houder. Hierdoor kan de tablet niet uit het grijpmechanisme getrokken kan worden.

Afmetingen tablet houder

De arm is 365 mm lang met een zwenkbaarheid van 180°. De klembreedte van de tafelklem is 40 mm dik.

Tablet houder voor elke tablet

Elke tablet tussen de 7 en 13 inch past in deze houder. Zo is de tablet houder met tafelklem compatible met Apple, Acer, Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, Alcatel, Archos, Kurio en Microsoft tablets. Staat uw tabletmerk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Tablet houder voor project

Gaat u een grote locatie inrichten of bent u opzoek naar een houder voor commercieel gebruik? Neem gerust contact met ons op, we zoeken graag met u mee naar de perfecte oplossing.