Tablet houder vloer geschikt voor elke tablet

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19003
€ 211,75 € 175,00

De tablet houder vloerstatief is geschikt voor alle tablets tussen de 7 en 13 inch. Het vloerstatief is zeer stabiel en zeer stijlvol. Het kantelbare grijpmechanisme beveiligd uw tablet en geeft u de mogelijkheid te switchen tussen portrait en landscape positie.

Stel een product vraag
Specificaties
  • 1,2 meter hoog
  • leeshoek: 0 tot 88 graden
  • landscape en portrait

Materiaal

  • geanodiseerd aluminium
  • kunstof
Tablet vloerstandaard
Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard Tablet vloerstandaard receptie hotel Tablet vloerstandaard receptie hotel Tablet vloerstandaard restaurant hotel Tablet vloerstandaard showroom Tablet vloerstandaard kantoor
Product informatie

Flexibel, stijlvol en stabiel. Deze universele tablet houder op vloerstatief is gemakkelijk in te stellen en heeft een flexibele leeshoek. De tablet vloerstandaard is door zijn grijpmechanisme geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch.

Tablet houder vloerstatief

De flexibele vloerstandaard van Durable is geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch. Het statief beschikt over een hoge stabiliteit en biedt bescherming voor uw tablet. Het kantelbare grijpmechanisme geeft u de vrijheid te switchen tussen portrait en landscape.

De vloerstandaard heeft een flexibele leeshoek van 0° tot 88° en kan hierdoor door zowel korte als langere mensen gebruikt worden.

De tablet houder is voorzien van een blokkeersysteem. U kunt het grijpmechanisme van de tablet houder vastzetten doormiddel van de meegeleverde inbussleutel. Daarnaast is het mogelijk de tablet aan de achterzijde vast te plakken aan de houder. Hierdoor kan de tablet niet uit het grijpmechanisme getrokken kan worden.

Stijlvol en stabiel

De Durable tablethouder vloerstandaard heeft een hoge stabiliteit. Het vloerstatief is gemaakt van aluminium en heeft een elegant design met duidelijke lijnen en fijne satijnafwerking. Het statief is 1.215 m hoog.

Kabelmanagement

De tablethouder vloerstatief wordt geleverd inclusief USB aansluitingskabel. De kabelbegeleiding is instelbaar op de gewenste hoogte.

Tablet houder voor elke tablet

Elke tablet tussen de 7 en 13 inch past in deze houder. Zo is de tablet vloerstatief compatible met Apple, Acer, Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, Alcatel, Archos, Kurio en Microsoft tablets. Staat uw tabletmerk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over deze universele tablethouder? Neem gerust contact met ons op.