Tablethouder tafel universeel XL

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
19006
€ 143,99 € 119,00

Uw favoriete universele tablet tafelhouder heeft een upgrade gekregen. In de verdiepte tablethouder van Durable passen tablets van 7 tot 13 inch nu ook met een beschermhoes tot een totale diepte van 23mm. Daarnaast is de houder 360 graden draaibaar waardoor u uw tablet zowel liggend als staand kan gebruiken gebruikt kan worden.

Stel een product vraag
Specificaties
  • landscape en portrait
  • voor alle 7 - 13 inch tablets
  • leeshoek 0-88 graden

Materiaal

  • geanodiseerd aluminium
  • kunstof
Tablethouder tafel universeel XL
Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL Tablethouder tafel universeel XL
Product informatie

Universeel, stijlvol en gemakkelijk te bedienen. Deze tablet houder van Durable is geschikt voor elke tablet tussen de 7 en 13 inch - inclusief bescherming (tot een dikte van 23mm)- en is zeer gebruiksvriendelijk.

Kantelbare tablet houder

De tablet houder heeft een flexibele leeshoek van 0 – 88 graden. Hierdoor is de houder geschikt voor zowel korte als lange mensen. Ook is de tablet houder 360 graden draaibaar. Hierdoor kunt u uw tablet gemakkelijk in portrait en in landscape positie gebruiken. Aan de rechterzijde is een uitsparing gemaakt waardoor u een oplaadkabel in de houder kan plaatsen.

Elegant én veilig

Zijn elegante uitstraling heeft deze tablet houder te danken aan zijn mooi afwerking en duidelijke lijnen met satijnafwerking.

De tablet houder is voorzien van blokkeersysteem. U kunt de greep van de houder vastzetten doormiddel van een speciale sleutel. Optioneel is het mogelijk de tafelstandaard vast te zetten met een Kensington MiniSaver (niet inbegrepen).

Tablet houder voor elke tablet

Elke tablet tussen de 7 en 13 inch past met of zonder extra bescherming in deze houder. De tablet houder is compatible naar Apple, Acer, Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, Alcatel, Archos, Kurio en Microsoft tablets. Staat uw tabletmerk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Tablet houder voor project

Deze tablet houder is zeer geschikt om in te zetten in commerciële ruimtes als winkels, scholen, werkruimtes of verzorgingstehuizen. Bent u opzoek naar een houder voor een project? Neem gerust contact met ons op.