USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
8129376
€ 29,00 € 23,97

Deze 20W USB-C oplader is ontworpen om Apple iPads en Samsung Galaxy TAB tablets met een USB-C poort efficiënt op te laden. De precieze stroomuitvoer zorgt ervoor dat uw apparaat de benodigde energie krijgt voor een snelle en volledige oplading.

Let op: alleen geschikt voor iPad's met een USB-C poort, niet geschikt voor iPad's met een Lightning aansluiting.

Stel een product vraag
Specificaties

Merk

  • Just-in-case

Vermogen

  • Ingang: 100V/240V
  • Uitgang: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
  • Max 20W

Afmetingen

  • Breedte: 42 mm
  • Hoogte: 42 mm
  • Diepte: 27 mm

Gewicht

  • 0,58 kg

Inhoud van de verpakking

  • 20W USB-C stroomlader
  • USB-C naar USB-C kabel 150 cm
USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W
USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W USB-C Oplader voor Apple en Samsung tablets - 20W
Product informatie

Details stroomuitvoer

Met een consistente stroomuitvoer van 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A, is de oplader geoptimaliseerd om het oplaadproces voor uw tablet te optimaliseren. Hij is ook compatibel met een breed scala aan invoerspanningen (100V/240V), waardoor hij ideaal is voor wereldwijd gebruik.

Extra lange kabel voor meer flexibiliteit

De oplader wordt geleverd met een extra lange kabel van 150 cm, die 50% langer is dan de standaard Apple kabel. Deze extra lengte biedt meer flexibiliteit en gemak, zodat u uw tablet comfortabel kunt gebruiken terwijl deze is aangesloten op een stroombron.

Universele compatibiliteit

Ontworpen om zowel Apple iPads als Samsung Galaxy TAB tablets te ondersteunen, zorgt deze oplader ervoor dat uw apparaat opgeladen en klaar voor gebruik blijft. De universele USB-C compatibiliteit maakt het een veelzijdig accessoire voor een reeks tablemodellen.

Efficiënte en praktische oplaadoplossing

Als een betrouwbaar accessoire voor uw tablet, biedt deze oplader een eenvoudige oplossing om uw apparaat opgeladen te houden. Het past naadloos bij ons assortiment tabletbehuizingen, en biedt een efficiënte en praktische oplaadoptie die aan uw behoeften voldoet.