Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
desk
€ 235,95 € 195,00

De Bouncepad Desk is een beveiligde tablet kiosk met een laag profiel, ergonomisch ontworpen voor makkelijke interactie vanaf de balie, tafel, of bureau. De tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

Stel een product vraag
Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder
Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder Bouncepad Desk diefstal-veilige tablet en iPad houder
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Kortste hals in de reeks
  • Plaatst uw tablet op de beste hoek voor interactie
  • Simpele en vloeiende installatie
  • Kan gemonteerd worden in portrait of landscape modus
  • Kabels zijn netjes aan de binnenkant verborgen zodat uw apparaat opgeladen blijft zonder de rommelige bekabeling

Klein en fijn

Dankzij de korste montagehals in de reeks is de Bouncepad Desk de optie waar u naar op zoek bent, met dank aan het lage profiel zit deze tablethouder nooit in de weg.

Gerichte hoek

Help uw digitale content de aandacht van bezoekers te trekken met behulp van de Bouncepad Desk, bevestigt in de perfecte hoek voor interactie wanneer deze op uw oppervlak is bevestigd.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Slimme stroomopties

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu opgeladen te houden zonder het nadeel van rommelige kabels.

Portrait of landscape

De tablethouder kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Duurzaam ontwerp

De indrukwekkende bouw maakt dat de houder dagelijks fors gebruik kan weerstaan, zonder toezicht.

Levertijd van Bouncepad producten

De meeste Bouncepad producten worden geassembleerd door Tabletpro in Nederland en dezelfde of volgende werkdag verzonden. Voor sommige minder vaak verkochte tablets worden de assemblage in het Verenigd Koninkrijk gedaan en is de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen. Dat geldt ook voor de opties pin-hole-power, audio-port, rear-camera exposure en Tilt.