Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
static-60
€ 235,95 € 195,00

De Bouncepad Static 60 is een beveiligde tablet kiosk, ergonomisch ontworpen voor makkelijke interactie vanaf de balie, tafel, of bureau. De tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en aan u geleverd vanuit Nederland. Levertijd: 5-7 werkdagen. Verzendkosten: € 10,- per bestelling.

Stel een product vraag
Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie
Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie Bouncepad Static 60 tablet kiosk voor bevestiging op een balie
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Stimuleert interactie
  • Perfect om op ruimtebesparende wijze digitale informatie te presenteren
  • Bevestig in een overzichtelijke rij om een digitale ‘browsing bar’ te creëren
  • Kabels zijn netjes aan de binnenkant verborgen zodat uw apparaat opgeladen blijft zonder de rommelige bekabeling
  • Kan gemonteerd worden in portrait of landscape modus

Gerichte hoek

Help uw digitale content de aandacht van bezoekers te trekken met behulp van de Static 60, bevestigt in de perfecte hoek voor interactie wanneer deze op uw oppervlak is bevestigd.

Alles op een rij

Bevestig meerdere Static 60’s in een overzichtelijke rij om een prachtige iPad ‘browsing bar’ te creëren voor uw klanten.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Slimme stroomopties

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Leid de kabels door de binnenkant van uw Bouncepad om uw tablet continu opgeladen te houden zonder het nadeel van rommelige kabels.

Portrait of landscape

De tablethouder kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Duurzaam ontwerp

De indrukwekkende bouw maakt dat de houder dagelijks fors gebruik kan weerstaan, zonder toezicht.