iPad vloerstandaard huren

iPad vloerstandaard huren

iPad vloerstandaardsOnze iPad vloerstandaards zijn ontworpen voor gebruik op beurzen, bijeenkomsten, presentaties en andere evenementen. De vloerstandaards hebben een prettige hoogte en kijkhoek waardoor de informatie voor iedereen goed toegankelijk is. Het slanke design met de ronde hoeken maakt de iPad vloerstandaard een aantrekkelijke blikvanger die bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. 

Goed geregeld

We bezorgen en installeren de iPad vloerstandaards op de locatie van uw evenement op elk gewenst tijdstip. De vloerstandaards kunnen direct op een stopcontact worden aangesloten zodat de iPad's continue opgeladen blijven. Bij kortdurende evenementen maken we gebruik van een powerbank in de voet van de vloerstandaard. Mocht u bij ons ook de iPad's huren dan kunnen we uw content of toepassing vooraf installeren, deze service is in de meeste gevallen kosteloos. Zodra uw evenement is afgelopen halen we de producten weer op, dat kan ook 's avonds en in het weekend. 

Bedrijfslogo

Voor veel klanten voorzien we de vloerstandaards van een bedrijfslogo of tekst. Hiermee wordt de iPad vloerstandaard een aantrekkelijk onderdeel van uw presentatie. Het logo kan in de meeste gevallen aangebracht worden met snijfolie wat een heel fraai resultaat oplevert.

Grote en kleine aantallen

U kunt bij ons al terecht voor één vloerstandaard maar ook als u grote aantallen wilt huren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote voorraad iPad vloerstandaards voor iPad (Air) 9.7-inch maar ook voor iPad Pro 12.96-inch.

Offerte aanvragen