Tabdoq iPad vloerstandaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15701
€ 313,39 € 259,00

De nieuwe iPad vloerstandaard van Tabdoq is ontworpen voor commercieel gebruik in openbare ruimtes. Deze professionele iPad vloerstandaard is zeer geschikt als presentatiemiddel tijdens beurzen, in winkels, zorginstellingen, kantoren, showrooms em vrijwel alle andere publiek toegankelijke plaatsen. De iPad vloerstandaard is leverbaar voor bijna alle iPads en is ook leverbaar als tablet vloerstandaard voor een groot aantal Samsung tablets.

Plus-en minpunten

+  Deze iPad vloerstandaard wordt in Nederland geproduceerd
+  De verpakking bevat alleen karton, geen kunststof
+  Geleverd inclusief kabel
+  Zeer stabiel dankzij de zware voet
-  De vloerstandaard kan niet aan de vloer vastgeschroefd worden

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

 • Breedte: 34,4 cm
 • Diepte: 30,0 cm
 • Hoogte: 115 cm
 • Gewicht: 9 kg

 

Beschikbaar voor

 • Apple iPad 9.7-inch (iPad Air 1, iPad Air 2, iPad 2017, iPad 2018)
 • Apple iPad 10.2-inch (iPad 7e, 8e en 9e generatie)
 • Apple iPad 10.9-inch (iPad 10e generatie)
 • Apple iPad Air 10.9-inch
 • Apple iPad Pro 11-inch
 • Apple iPad Pro 12.9-inch
 • Ook leverbaar voor Samsung tablets

 

In de verpakking

 • Voet
 • Buis onder deel
 • Buis boven deel
 • Twee koppelstukken
 • iPad behuizing
 • 2 m. kabel
 • Bevestigingsmateriaal en gereedschap
Tabdoq iPad vloerstandaard
Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard iPad vloerstandaard | Tabdoq Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard
Product informatie

De nieuwe iPad vloerstandaard van Tabdoq kenmerkt zich door zijn verfijnde en slanke uiterlijk. Daardoor wordt de aandacht gericht op de iPad en de content die daar op wordt gepresenteerd. De iPad behuizing kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden. Dankzij het modulaire concept is de iPad vloerstandaard precies op maat te verkrijgen voor vrijwel alle iPads en Samsung tablets.

Vloerstandaard voor iPad

De Tabdoq vloerstandaard is leverbaar voor alle iPad's en uiteraard ook voor de huidige iPad 9e generatie 10.2-inch. Daarmee is de iPad vloerstandaard ook geschikt voor de iPad 7e en 8e generatie die exact hetzelfde formaat hebben. De behuizing is perfect passend voor de 'normale' iPad waardoor het display volledig recht en gecentreerd is, zoals het hoort.

Vloerstandaard voor iPad Air

Kiest u voor de iPad Air 10.9-inch? Ook voor de nieuwe iPad Air leveren wij een perfect passende iPad vloerstandaard. De iPad Air heeft exact hetzelfde formaat als de iPad Pro 11-inch. Kies daarom bij het bestellen voor de optie iPad Pro 11-inch / iPad Air 10.9-inch.

Vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch

Ook voor de grote iPad Pro 12.9-inch leveren wij de Tabdoq iPad vloerstandaard met een perfect passende behuizing voor de iPad Pro 3e, 4e en 5e generatie 12.9-inch. De iPad Pro is zeer geschikt voor het tonen van veel informatie in één keer, zeker als de iPad houder in portrait orientatie op de vloerstandaard wordt gemonteerd. De iPad Pro vloerstandaard is verkrijgbaar in wit en zwart en wordt geleverd inclusief USB-C naar USB-C kabel.

Stabiel

Dankzij de verzwaarde voet is de iPad vloerstandaard bijzonder stabiel. Daarmee is hij prima geschikt voor plaatsen met veel bewegingen van mensen. De voet is zo ontworpen dat deze niet te ver naar voren uitsteekt en je dus gemakkelijk dicht bij de vloerstandaard kan staan.

Kabel management

Het is uiteraard van belang dat de iPad continue van stroom wordt voorzien maar niemand wil rommelige kabels zien. Bij de Tabdoq iPad vloerstandaard wordt de meegeleverde USB voedingskabel door de vloerstandaard geleidt en komt er onderaan dicht bij de vloet uit. Daar kunt u de adapter die bij de iPad wordt geleverd aankoppelen. Zo blijft de kabel grotendeels uit het zicht.

Flexibel transport

De Tabdoq iPad vloerstandaard is gemakkelijk te vervoeren. De rechthoekige voet zorgt ervoor dat hij ook makkelijk plat blijft liggen, bijvoorbeeld achterin de auto. Nog meer ruimte besparen? De poot bestaat uit twee delen en kan met de meegeleverde inbussleutel gemakkelijk gedeeld worden. De voedingskabel kan daarbij uiteraard blijven zitten.

Duurzaam verpakt

Een product van 9 kg vereist een degelijke verpakking. Bij het transport komen er bij dit gewicht flinke krachten vrij op de onderdelen en de verpakking. De meest voor de hand liggende manier om de producten te beschermen is met een (piep)schuim opvulling in de doos. In samenwerking met onze leverancier van verpakkingen hebben we echter een verpakking ontwikkeld van alleen karton. Dankzij een slim systeem van gerild karton worden de onderdelen waaruit de vloerstandaard bestaat prima beschermd tegen beschadigen. Zonder gebruik te maken van plastic! De verpakking kan dus in zijn geheel bij het oud papier.