Tabdoq tablet vloerstandaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15770
€ 313,39 € 259,00

De nieuwe tablet vloerstandaard van Tabdoq is ontworpen voor commercieel gebruik in openbare ruimtes. Deze professionele tablet vloerstandaard is uitermate geschikt als presentatiemiddel tijdens beurzen, in winkels, zorginstellingen, kantoren, showrooms en vrijwel alle andere publiek toegankelijke plaatsen. De tablet vloerstandaard is leverbaar voor de meest verkochte Samsung tablets waaronder de nieuwe Galaxy TAB A8 en TAB S8.

Plus-en minpunten

+  Deze tablet vloerstandaard wordt in Nederland geproduceerd
+  De verpakking bevat alleen karton, geen kunststof
+  Geleverd inclusief kabel
+  Zeer stabiel dankzij de zware voet
-  De vloerstandaard kan niet aan de vloer vastgeschroefd worden

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

 • Breedte: 34,4 cm
 • Diepte: 30,0 cm
 • Hoogte: 115 cm
 • Gewicht: 9 kg

 

Beschikbaar voor

 • Samsung Galaxy TAB A7 10.4-inch
 • Samsung Galaxy TAB A8 10.5-inch
 • Samsung Galaxy TAB S7 11-inch
 • Samsung Galaxy TAB S8 11-inch
 • Samsung Galaxy TAB S7+ 12.4-inch
 • Samsung Galaxy TAB S8+ 12.4-inch
 • Ook leverbaar voor iPad

 

In de verpakking

 • Voet
 • Buis onder deel
 • Buis boven deel
 • Twee koppelstukken
 • iPad behuizing
 • 2 m. kabel
 • Bevestigingsmateriaal en gereedschap
Tabdoq tablet vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB tablets
Tabdoq tablet vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB tablets Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard Tabdoq tablet vloerstandaard
Product informatie

De nieuwe tablet vloerstandaard van Tabdoq onderscheidt zich door zijn fijne en slanke uiterlijk. Daardoor komt de nadruk te liggen op dat wat op de tablet wordt weergegeven. De tablet behuzing kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden. Dankzij het modulaire concept is de tablet vloerstandaard precies op maat te verkrijgen voor vrijwel alle Samsung tablets.

Vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB A8

De Tabdoq vloerstandaard is leverbaar voor de meest populaire Samsung tablets waaronder de nieuwe Samsung Galaxy TAB A8 10.5-inch. De behuizing is altijd perfect passend voor waardoor het display van de tabket volledig recht en gecentreerd is, zoals het hoort. Er is ook een versie voor de Samsung Galaxy TAB A7 10.4-inch.

Vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB S8

Ook voor de verfijnde Galaxy TAB S8 en de grote Galaxy TAB S8+ 12.4-inch leveren wij de Tabdoq tablet vloerstandaard met een perfect passende behuizing. De Galaxy TAB S8+ is zeer geschikt voor het tonen van veel informatie in één keer, zeker als de tablet houder in portrait orientatie op de vloerstandaard wordt gemonteerd. De vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB is verkrijgbaar in wit en zwart en wordt geleverd inclusief USB-C naar USB-A kabel.

LET OP: De vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB S8+ is ook geschikt voor de TAB S7+ en TAB S7 FE die hetzelfde formaat hebben.

Stabiel

Dankzij de verzwaarde voet is de tablet vloerstandaard bijzonder stabiel. Daarmee is hij prima geschikt voor plaatsen met veel bewegingen van mensen. De voet is zo ontworpen dat deze niet te ver naar voren uitsteekt en je dus gemakkelijk dicht bij de vloerstandaard kan staan.

Kabel management

Het is uiteraard van belang dat de tablet continue van stroom wordt voorzien maar niemand wil rommelige kabels zien. Bij de Tabdoq tablet vloerstandaard wordt de meegeleverde USB voedingskabel door de vloerstandaard geleidt en komt er onderaan dicht bij de vloet uit. Daar kunt u de adapter die bij de tablet wordt geleverd aankoppelen. Zo blijft de kabel grotendeels uit het zicht.

Flexibel transport

De Tabdoq tablet vloerstandaard is gemakkelijk te vervoeren. De rechthoekige voet zorgt ervoor dat hij ook makkelijk plat blijft liggen, bijvoorbeeld achterin de auto. Nog meer ruimte besparen? De poot bestaat uit twee delen en kan met de meegeleverde inbussleutel gemakkelijk gedeeld worden. De voedingskabel kan daarbij handig blijven zitten.

Duurzaam verpakt

Een product van 9 kg vereist een degelijke verpakking. Bij het transport komen er bij dit gewicht flinke krachten vrij op de onderdelen en de verpakking. De meest voor de hand liggende manier op de producten te beschermen is met een (piep)schuim opvulling in de doos. In samenwerking met onze leverancier van verpakkingen hebben we echter een verpakking ontwikkeld van alleen karton. Dankzij een slim systeem van gerild karton worden de onderdelen waaruit de tablet vloerstandaard bestaat prima beschermd tegen beschadigen. Zonder gebruik te maken van plastic! De verpakking kan dus in zijn geheel bij het oud papier en dan gerecycled worden.