Kensington MicroSaver kabelslot

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
29014
€ 47,19 € 39,00

Kensington Microsaver kabelslot voor gebruik in combinatie met de Tabdoq tablet tafelstandaard en Heckler Windfall stands. Ook geschikt voor als laptopslot voor laptops, notebooks, externe harddisks en andere Kensington compatible hardware. Ideaal wanneer u niet wilt willen boren en bewegingsvrijheid wilt behouden. 

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 1,8 meter
  • Dikte 5 mm

Gewicht

0,2 kg

Materiaal

Staal, carbon

Kensington Microsaver kabelslot
Kensington Microsaver kabelslot Kensington Microsaver Kabelslot
Product informatie

Kensington Microsaver K64186FM kabelslot voor veilig gebruik van uw tabletkiosk. Te gebruiken in combinatie met de Tabdoq tafel standaard en Heckler WindFall stands. De Kensington MicroSaver in ontworpen voor om uw hardware te beveiligen tegen diefstal.

Eigenschappen MicroSaver kabelslot

De MicroSaver kabelslot is 1,8 meter lang, 5 mm dik en carbon versterkt voor extra bescherming. Aan de ene zijde bevindt zich een montagelus, aan de andere zijde van het kabelslot het zogenoemde Kesington MicroSaver-slothoofd. Het slothoofd heeft een draaipunt van 180⁰ en kan 360⁰ draaien. Uw tabletstand behoudt dus zijn flexibiliteit en bewegingsvrijheid. De Kensington Microsaver wordt geleverd inclusief twee sleutels.

Gebruik MicroSaver kabelslot

Het Kensington Microsaver veiligheidsslot is ontworpen voor moeiteloze bescherming van computers en de belangrijkste gegevensdragers van uw bedrijf. De kabel is 1,8 meter lang en carbon versterkt voor extra bescherming. Klik het kabelslot vast en je hebt een veilige werkplek. De kabel is gemaakt van superieure materialen met een fraudebestendige disc-stijl lock om de sterkte te kunnen garanderen. Aan de andere zijde van de kabel zit een handige lus die om een tafelpoot, haak of stelling bevestigd kan worden. Ook geschikt voor vrijwel alle laptops, notebooks en andere elektronica met een voorbereiding voor een Kensington veiligheidsslot zoals een NAS, externe harddisk, printer of monitor.