Redpark Gigabit Ethernet + USB-C Power Adapter C6-NETUSBC

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
20103
€ 119,79 € 99,00

De Redpark Gigabit Ethernet + USB-C power adapter verbindt iPad's met een USB-C connector  met ethernet en voorziet de iPad van stroom via één USB-C kabel. Alleen geschikt voor iPad's met USB-C zoals de nieuwe modellen iPad Pro en iPad Air.

LET OP: Deze Redpark adapter maakt geen gebruik van Power over Ethernet (PoE). Alleen geschikt voor Apple iPad Pro / Air met USB-C, niet compatible met andere merken.

 

Plus-en minpunten

+  De PoE adapter levert stroom én data (geen Wi-Fi nodig)
+  Snelle Gigabit Ethernet connectie mogelijk
-  Een PoE switch of PoE injector is noodzakelijk
-  Wordt geleverd zonder USB-C kabel (zie hieronder)

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 82,5 mm
  • Breedte 44,7 mm
  • Dikte 23,4 mm

Gewicht

  • 65 gram

Materiaal

  • Kunststof

 

Redpark Gigabit Ethernet and Power Adapter voor iPad's met een USB-aansluiting.
Redpark Gigabit Ethernet and Power Adapter voor iPad's met een USB-aansluiting. Redpark Gigabit Ethernet + USB-C Power Adapter C6-NETUSBC Redpark Gigabit Ethernet + USB-C Power Adapter C6-NETUSBC
Product informatie

Power en data voor uw iPad

De Redpark Gigabit Ethernet + USB-C power adapter voorziet uw iPad met USB-C poort van stroom en data via één USB-C kabel. Sluit op de Redpark adapter een gewone ethernet kabel (CAT5) aan voor bekabeld internet en sluit de bij de iPad geleverde USB-C adapter aan voor stroom.

Plug and play

De iPad ethernet adapter wordt direct herkend als een netwerk verbinding. De ethernet verbinding kan worden geconfigureerd via de instellingen van uw iPad.

Kabel benodigd

U kunt de Apple USB-C kabel en Apple Power Adapter die bij uw iPad is geleverd gebruiken om aan te sluiten op de Redpark adapter. U heeft dan nog een tweede USB-C kabel nodig voor de verbinding tussen de Redpark adapter en uw iPad.

iPad houder met stroomvoorziening

Met de Gigabit Ethernet + USB-C adapter kunt u zelf een iPad wandhouder met stroomvoorziening samenstellen. Kies een van de iPad wandhouders uit ons assortiment. Ook te gebruiken in combinatie met de meeste van onze iPad tafelstandaards voor een probleemloze iPad houder met stroomvoorziening.