Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter C6-NETPOE

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
20105
€ 143,99 € 119,00

De Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter verbindt iPad's met een USB-C connector met ethernet en maakt gebruik van power over ethernet (PoE) om de iPad op te laden. Hiemee voorziet u de iPad gelijktijdig van stroom en een bekabelde internet verbinding bij gebruikmaking van een PoE+ switch of PoE+ injector.

 

Plus-en minpunten

+  De PoE adapter levert stroom én data (geen Wi-Fi nodig)
+  Snelle Gigabit Ethernet connectie mogelijk
-  Een PoE switch of PoE injector is noodzakelijk

Stel een product vraag
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 89 mm
  • Breedte 60 mm
  • Dikte 24 mm

Gewicht

  • 80 gram

Materiaal

  • Kunststof

Output

  • 3A 5V (as required in Apple specifications)

POE specificaties

  • PoE+ (802.3at)
Redpark Gigabit + PoE Adapter voor iPad
Redpark Gigabit + PoE Adapter voor iPad Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter C6-NETPOE Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter C6-NETPOE
Product informatie

Power en data voor uw iPad

De Redpark Gigabit Ethernet + PoE Adapter voorziet uw iPad van stroom en data via één kabel. Verbind de adapter via een gewone ethernet kabel (CAT5) met uw PoE+ switch voor stroom én data of een PoE+ injector voor alleen stroom.

Plug and play

De iPad ethernet adapter wordt direct herkend als een netwerk verbinding. De ethernet verbinding kan worden geconfigureerd via de instellingen van uw iPad.

Kabel benodigd

De adapter wordt met uw iPad verbonden door een USB-C naar USB-C kabel. U kunt de kabel gebruiken die bij de iPad wordt geleverd.

iPad houder met stroomvoorziening

Met de Redpark Gigabit + PoE adapter kunt u zelf een iPad wandhouder met stroomvoorziening samenstellen. Kies een van de iPad wandhouders uit ons assortiment. Ook te gebruiken in combinatie met de meeste van onze iPad tafelstandaards voor een probleemloze iPad houder met stroomvoorziening.