Tabdoq budget tafelstandaard voor Galaxy TAB A9+ 11-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
15994
€ 98,99 € 81,81

Deze stijlvolle tablet standaard voor de Samsung Galaxy TAB A9 Plus 11-inch is verrassend veelzijdig. Voorzien van een verzwaarde voet voor plaatsing op een tafel of balie. De tablet houder is draaibaar en kantelbaar. Daarmee kan de tablet horizontaal en verticaal gebruikt worden en is de kijkhoek ook aanpasbaar.

+  De tablet standaard is relatief compact
+  Zeer stabiel dankzij de ronde zware voet
+  Lage prijs in vergelijking met andere tablet standaards
-  De USB voedingskabel steekt aan de zijkant uit

Stel een product vraag
Tabdoq budget tafel standaard voor Samsung Galaxy TAB A8 10.5-inch
Tabdoq budget tafel standaard voor Samsung Galaxy TAB A8 10.5-inch Tabdoq budget tafelstandaard voor Galaxy TAB A9+ 11-inch
Product informatie

De Tabdoq tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB A9 Plus 11-inch is ontworpen voor zakelijk gebruik zoals in winkels en horeca voor point-of-sale of bijvoorbeeld het verstrekken van productinformatie.

Stijlvolle tablet standaard

Deze tablet standaard is gemaakt van metaal en afgewerkt met een zwarte poedercoating. De poedercoating krast minder snel dan vergelijkbare producten die zijn gespoten. Daarnaast geeft het een stijlvolle egale uitstraling. De Tabdoq tablet houder past perfect in elke zakelijke en commerciële omgeving,

Veelzijdige tablet houder

De tablet houder is zowel draaibaar als kantelbaar. Dankzij het draaimechanisme kunt u de tablet gemakkelijk in horizontale of verticale stand gebruiken. Ideaal als u verschillende toepassingen gebruikt. Daarnaast is ook de kijkhoek gemakkelijk aan te passen. Hiermee stelt u de tablet houder op de voor u perfecte stand in voor de beste gebruikservaring.

Veilige tablet standaard

De Tabdoq budget tablet standaard kan aan de tafel of balie vastgeschroefd worden. De tablet zelf wordt rondom beschermd door de metalen tablet behuizing. Deze behuizing bestaat uit twee delen die door middel van twee schroefjes aan de zijkanten vastgezet worden.