Tablet houder

Bent u op zoek naar een tablet houder? Wij bieden u een groot assortiment tablet houders voor o.a. Samsung Galaxy TAB en Microsoft Surface. Tabletpro is dé leverancier van tablet oplossingen voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een tablet houder voor in uw winkel, voor op een beurs of voor in uw restaurant: bij ons vindt u altijd de beste en de meest geschikte tablet houder.

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tablet houder voor uw tablet

Kies in het menu voor een tablet houder speciaal gemaakt voor uw merk en type tablet, of kies voor een universele houder waar bijna elk type en elk formaat tablet in past! De laatste optie is de beste keuze wanneer u de standaard voor meerdere soorten tablets wilt gebruiken, wanneer er geen specifieke standaard voor uw type tablet verkrijgbaar is of wanneer u gewoon de goedkoopste houder voor uw tablet zoekt! Bent u op zoek naar een iPad standaard voor een Apple iPad? Kies dan voor een iPad houder van Tabletpro!

De Tabdoq tablethouders zijn in verschillende varianten verkrijgbaar waaronder voor de Samsung Galaxy TAB. Wij hebben geen producten in ons assortiment voor e reader, smartphones, iphone, laptop en andere elektronische apparaten. Verder leveren wij ook geen autohouder, telefoonhouder en producten voor in de auto of hoofdsteun. Wel vindt u op deze pagina een breed scala professionele tablethouders.

WAARVOOR KUNT U EEN TABLET HOUDER GEBRUIKEN?

De toepassingsmogelijkheden van onze tablet stands voor de zakelijke markt zijn legio! Denk bijvoorbeeld aan het gebruik op beurzen. Gebruik een tablet houder voor een presentatie, een filmpje of een interactieve toepassing. U komt op deze manier zeker makkelijker in contact met uw potentiële klanten! Andere toepassingsmogelijkheden zijn: in winkels, in de horeca of op evenementen.

MERKEN TABLET HOUDERS

Wij zijn leverancier van alle bekende tablethouder merken zoals Bouncepad, Heckler Design en Tabdoq. De tablet houders van Bouncepad zijn het meest geschikt voor vaste montage.

VRAGEN?

U bestelt de door u gewenste tablet houder snel en eenvoudig in onze webwinkel. Is het product op voorraad, dan verzenden wij uw tablet standaard dezelfde dag nog! De verzending is bij Tabletpro geheel gratis! 
Twijfelt u welke tablet houder voor uw bedrijf het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers! Zij kunnen u uitgebreid informeren over onze tablet houders en de mogelijke toepassingen! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op +31 (0)182 700635.