Tablet houder

Bent u op zoek naar een tablet houder? Wij bieden u een groot assortiment tablet houders voor o.a. Samsung Galaxy TAB en Microsoft Surface. Tabletpro is dé leverancier van tablet oplossingen voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een tablet houder voor in uw winkel, voor op een beurs of voor in uw restaurant: bij ons vindt u altijd de beste en de meest geschikte tablet houder.

Nieuw in ons assortiment: de Tabdoq universele tablet houder. Deze tablet houder is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en geschikt voor alle tablets van 8-13 inch.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tablet houder voor uw tablet

Kies in het menu voor een tablet houder speciaal gemaakt voor uw merk en type tablet, of kies voor een universele tablet houder waar bijna elk type en elk formaat tablet in past! De laatste optie is de beste keuze wanneer u de standaard voor meerdere soorten tablets wilt gebruiken, wanneer er geen specifieke standaard voor uw type tablet verkrijgbaar is of wanneer u gewoon de goedkoopste houder voor uw tablet zoekt! Bent u op zoek naar een iPad standaard voor een Apple iPad? Kies dan voor een iPad houder van Tabletpro!

De Tabdoq tablet houders zijn in verschillende varianten verkrijgbaar waaronder voor de Samsung Galaxy TAB. Wij hebben geen producten in ons assortiment voor e reader, smartphones, iphone, laptop en andere elektronische apparaten. Verder leveren wij ook geen autohouder, telefoonhouder en producten voor in de auto of hoofdsteun. Wel vindt u op deze pagina een breed scala professionele tablethouders.

WAARVOOR KUNT U EEN TABLET HOUDER GEBRUIKEN?

De toepassingsmogelijkheden van onze tablet stands voor de zakelijke markt zijn legio! Denk bijvoorbeeld aan het gebruik op beurzen. Gebruik een tablet houder voor een presentatie, een filmpje of een interactieve toepassing. U komt op deze manier zeker makkelijker in contact met uw potentiële klanten! Andere toepassingsmogelijkheden zijn: in winkels, in de horeca of op evenementen.

MERKEN TABLET HOUDERS

Wij zijn leverancier van alle bekende tablethouder merken zoals Bouncepad, Heckler Design en Tabdoq. De tablet houders van Bouncepad zijn het meest geschikt voor vaste montage.

VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn tablet houders universeel of specifiek voor bepaalde tabletmodellen?

Wij verkopen zowel universele tablet houders als houders speciaal voor een bepaald model tablet. In het eerste geval heeft de tablet houder vaak een klemmechanise waar de tablet in geklemd wordt. In het assortiment van de merken Bouncepad en Tabdoq hebben we tablet houders die precies op maat zijn gemaakt voor één tablet. De tablet past dan perfect in de houder. Deze modellen tablet houders zijn ook afgesloten waardoor er een kleiner risico is op diefstal van de tablet.

Welke merken en modellen tablets zijn compatibel met jullie tablet houders?

Wij leveren tablet houders ontworpen en precies passens voor Samsung Galaxy TAB, Apple iPad en Microsoft Surface Pro.

Zijn tablet houders verstelbaar voor verschillende kijkhoeken?

In ons assortiment hebben we zowel tablet houders met een vaste als met een verstelbare kijkhoek. Bij de tablet houders van Bouncepad kan een zogenaamde Tilt adapter besteld worden. Dit is een uitbreiding waarmee de kijkhoek verstelbaar wordt.

Zijn er specifieke toepassingen waarvoor tablet houders ideaal zijn?

Tablets zijn bijzonder veelzijdig en daardoor zijn de toepassingen van tablet houders ook vrijwel oneindig. Onze tablet houders worden met name gebruikt voor zakelijke toepassingen zoals voor klantfeedback (bijvoorbeeld een tevredenheidsonderzoek), voor bezoekersregistratie, voor productinformatie, kassasystemen en loyaliteitsprogramma's. Steeds meer mensen gebruiken thuis een tablet houder, bijvoorbeeld voor de bediening van domotica, de muziekbibliotheek of andere vaste toepassingen.

Zijn tablet houders geschikt voor gebruik in de horeca?

Absoluut. Veel van onze klanten in de horeca gebruiken tablet houders om de tablet te beschermen tegen beschadigen of om deze op een vaste plek gemakkelijk te kunnen bedienen. Let op: de meeste tablets zijn alleen spatwaterdicht.

Kan ik de tablet opladen terwijl deze in de houder staat?

Dat kan altijd. Bij volledig afgesloten tablet houders, ook wel anto-diefstal tablet houders genoemd, is er altijd ruimte in de behuizing voor de oplaadkabel. Deze komt er dan aan de achterkant of aan de onderkant uit. Bij universele tablet houders kan de oplaadkabel gewoon ingeplugd worden.

Wat is de levertijd voor tablet houders bij Tabletpro?

De meeste producten zijn op voorraad en worden binnen 1-2 dagen geleverd.