Tablet houder

Bent u op zoek naar een tablet houder? Wij bieden u een groot assortiment tablet houders tegen scherpe prijzen! Tabletpro is dé leverancier van tablet oplossingen voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een houder voor in uw winkel, voor op een beurs of voor in uw restaurant: bij ons vindt u altijd de beste en de meest geschikte tablet standaard. 

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SPECIFIEKE EN UNIVERSELE TABLET HOUDERS

Kies in het menu voor een tablet houder speciaal gemaakt voor uw merk en type tablet, of kies voor een universele tablet stand waar bijna elk type en elk formaat tablet in past! De laatste optie is de beste keuze wanneer u de standaard voor meerdere soorten tablets wilt gebruiken, wanneer er geen specifieke standaard voor uw type tablet verkrijgbaar is of wanneer u gewoon de goedkoopste houder voor uw tablet zoekt! Heeft u een iPad? Kies dan voor een iPad houdervan Tabletpro!

WAARVOOR KUNT U EEN TABLET STANDAARD GEBRUIKEN?

De toepassingsmogelijkheden van onze tablet stands voor de zakelijke markt zijn legio! Denk bijvoorbeeld aan het gebruik op beurzen. Gebruik tablet houder voor een presentatie, een filmpje of een interactieve toepassing. U komt op deze manier zeker makkelijker in contact met uw potentiële klanten! Andere toepassingsmogelijkheden zijn: in winkels, in de horeca of op evenementen.

MERKEN TABLET HOUDERS

Wij zijn leverancier van alle bekende merken zoals Bouncepad, Heckler Design en Vogel’s. De tablet houders van Bouncepad zijn het meest geschikt voor vaste montage.

VRAGEN?

U bestelt de door u gewenste tablet houder snel en eenvoudig in onze webwinkel. Is het product op voorraad, dan verzenden wij uw tablet standaard dezelfde dag nog! De verzending is bij Tabletpro geheel gratis! 
Twijfelt u welke tablet standaard voor uw bedrijf het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers! Zij kunnen u uitgebreid informeren over onze tablet houders en de mogelijke toepassingen! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 0182 700635. Natuurlijk kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@tabletpro.nl