iPad vloerstandaard Tabdoq voor iPad 10.2-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15001
€ 458,59 € 379,00

De Tabdoq, is een iPad vloerstandaard speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Zeer geschikt voor beurzen en voor retail. De iPad standaard is compatibel met de iPad 9.7-inch (iPad Air, iPad Air 2, iPad 2017 en iPad 2018), iPad 10.2-inch 2019-2021 en iPad 10.5-inch (iPad Pro 10.5-inch en iPad Air 2019).

Wij verkochten dit product o.a. aan: Coolblue en Kees Smit tuinmeubelen

 

Plus-en minpunten

+  Deze iPad vloerstandaard wordt in Nederland geproduceerd
+  Kan los staan of aan de vloer bevestigd worden
+  Geleverd inclusief kabel
+  Mogelijkheid van logo/sticker aan de voorzijde
-  Minder makkelijk te vervoeren door gewicht en afmetingen

Stel een product vraag
Specificaties

 

Compatibiliteit

 • iPad Air
 • iPad Air 2
 • iPad Pro 9.7-inch
 • iPad 2017
 • iPad 2018
 • iPad Air 2019
 • iPad 7 10.2-inch (2019)
 • iPad 8 10.2-inch (2020)
 • iPad 9 10.2-inch (2021)

Afmetingen

 • Hoogte 113 cm
 • Breedte 32 cm
 • Diepte 29 cm

Wordt geleverd inclusief:

 • Mfi gecertificeerde 2M lightningkabel
 • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

18 kg

Tabdoq iPad vloerstandaard wit
Tabdoq iPad vloerstandaard wit Tabdoq iPad vloerstandaard zwart Tabdoq iPad vloerstandaard achterzijde wit Tabdoq iPad vloerstandaard achterzijde zwart Tabdoq iPad vloerstandaard achterzijde deluxe Tabdoq iPad vloerstandaard achterzijde deluxe zwart iPad zuil op de BMW stand Motor beurs Tabdoq iPad vloerstandaard Tabdoq iPad vloerstandaard bij Coolblue Tabdoq iPad vloerstandaard bij Volkswagen Tabdoq iPad vloerstandaard bij Volkswagen iPad vloerstandaard Tabdoq voor iPad 10.2-inch iPad vloerstandaard Tabdoq voor iPad 10.2-inch iPad vloerstandaard Tabdoq voor iPad 10.2-inch iPad vloerstandaard Tabdoq voor iPad 10.2-inch
Product informatie

Op zoek naar een professionele manier om een bedrijfsapplicatie en/of digitale content te presenteren? De Tabdoq iPad vloerstandaard is ontworpen voor commercieel gebruik in openbare ruimtes. Deze professionele iPad vloerstandaard is zeer geschikt als presentatie middel tijdens beurzen, in winkels, ziekenhuizen en showrooms.

iPad veilig tegen diefstal

De iPad vloerstandaard van het merk Tabdoq is met een sleutelslot afsluitbaar waardoor uw iPad veilig is tegen diefstal en misbruik. De standaard is ontworpen om uw gebruikers gemakkelijk toegang te geven tot uw digitale content en/of bedrijfsapplicatie op een gemakkelijke en interactieve manier.

De standaard is compatibel met de iPad 9.7-inch (iPad Air, iPad Air 2, iPad 2017 en iPad 2018) en bestelbaar voor iPad 7/8/9 10.2-inch (2019-2021) en de iPad 10.5-inch (iPad Pro 10.5-inch en iPad Air 2019).

Design iPad vloerstandaard

De iPad vloerstandaard heeft een perfecte pasvorm en bestaat uit één volledig stalen frame afgewerkt met hoogwaardige poedercoating. Dit maakt hem sterk, stabiel, hufterproof en tegelijk elegant. De iPad vloerstandaard is verkrijgbaar in het wit en zwart. U kunt kiezen voor een frontplaat mét uitsparingen voor Home button en camera of juist een dichte frontplaat als u niet wilt dat gebruikers uw applicatie verlaten.

Professionele vloerstandaard Deluxe

Het is optioneel mogelijk de iPad vloerstandaard te personaliseren met een snijfolie logo of call-to-action tekst. Daarnaast kunt u optioneel een achterplaatset bestellen. Deze achterplaat kan een eventuele powerbank, montagematerialen en/of kabels verbergen.

De Tabdoq vloerstandaard is verkrijgbaar in het wit en donkergrijs. 

Maatwerk en vragen?

Op projectbasis is deze iPad standaard aan te passen. Zo kan de standaard op aanvraag geproduceerd worden in meerdere RAL kleuren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.